Annonce
Erhverv

Fredericia-virksomhed udvider på Fyn: SDK Shipping køber Odense-virksomhed

Store ruller med stål losses fra skibet Rix Spring i Nyborgs industrihavn, Lindholm. Det er blandt andet papirarbejdet til disse opgaver, som SDK Shipping løser. Nu med større kraft på Fyn efter opkøbet af G. Sunesen ApS og datterselskab i Odense. Arkivfoto: Michael Bager
Shipping- og logistikvirksomheden SDK Shipping køber G. Sunesen ApS og et datterselskab.
Annonce

Fredericia: Shipping- og logistikvirksomheden SDK Shipping A/S overtager virksomheden G. Sunesen ApS og datterselskabet Stevedoren Fyn ApS i Odense. Det oplyser SDK Shipping i en pressemeddelelse.

G. Sunesen og datterselskabet Stevedoren Fyn har ligesom SDK dybe rødder i det maritime Danmark, hvor agentur, befragtning og stevedoring (havnearbejde, red.) i mange år har været kerneforretning i virksomheden.

- Det har længe været SDK’s ønske at udbygge og styrke vores aktiviteter på Fyn, og vi er utrolig glade for, at købet af G. Sunesen nu er på plads. Deres arbejde er forbundet med høj kvalitet og fokus på kunderne, hvilket er det samme, som SDK står for, oplyser administrerende direktør i SDK-gruppen Søren Gran Hansen om købet af virksomhederne.

Annonce

SDK udvider på Fyn

Med opkøbet udvider SDK paletten af ydelser på Fyn, hvor SDK Shipping i forvejen er repræsenteret med to kontorer.

- Aktiviteterne i G. Sunesen supplerer vores eksisterende aktiviteter i Nyborg og Lindø rigtig godt, og vi er nu stærkt repræsenteret i hele Danmark, oplyser Søren Gran Hansen. De to ejere af G. Sunesen, Niels Vester og Jacob Andersen, fortsætter begge i selskabet, hvor de vil være med til at sikre den fortsatte høje kvalitet i arbejdet overfor kunder og samarbejdspartnere. SDK-gruppen faciliterer samtlige aktiviteter indenfor shipping, logistik og chartering samt services til cruiseindustrien via gruppens 24 egne kontorer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se de nyeste corona-tal: Her er flest vejlensere smittede lige nu

Vejle For abonnenter

Billund Lufthavn vil have direkte togforbindelse til Aarhus

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Pfizer reducerer vaccineleveringer: Fabrik skal opgraderes

Annonce