Annonce
Sport

Fredericias matchvinder tager en kamp ad gangen – men drømmen er at spille Superliga

Kristian Kirkegaard scorede sit tredje- og fjerde sæsonmål, da FC Fredericia søndag slog AC Horsens 3-1. Foto: Ludvig Dittmann
Kristian Kirkegaard og resten af FC Fredericia har store ambitioner, og det afspejler sig i holdets spil, fortæller den dobbelte målscorer.

Horsens: FC Fredericia slog søndag AC Horsens med 3-1 på Casa Arena. Sejren blev cementeret af Kristian Kirkegaard, som med sine to scoringer var en central figur i holdets første sejr over horsensianerne i et betydningsfuldt opgør siden 2014.

- Vi sætter os på spillet efter Horsens' tidlige scoring og får skabt en masse gode angreb. Bedømt på chancer kunne vi i realiteten have været mere foran i pausen, sagde Kristian Kirkegaard efter kampen.

Den 23-årige offensivspiller har døjet med skader i starten af sæsonen, men siden Fredericias kamp mod Vendsyssel den 22. august har Kristian Kirkegaard været fast inventar i cheftræner Michael Hansens startopstilling.

Annonce

- Spilletid og kampminutter har været med til at fremme min form. Når jeg scorer to mål, viser det, at jeg er ved at være der, sagde Kristian Kirkegaard.

Stiler efter det højeste niveau

Kristian Kirkegaard er i gang med sin tredje sæson som 1. divisionsspiller, og søndagens matchvinder drømmer om en dag at kunne kalde sig for superligaspiller.

- Det vil være en drøm, der gik i opfyldelse, hvis jeg kom til at spille i Superligaen. Som spiller går man altid og drømmer om at spille på det højest mulige niveau. Om det bliver i Fredericia, kan jeg kun gå og håbe på, sagde Kristian Kirkegaard og pointerede:

- Vi tror naturligvis på det, men vi har ikke brug for at gå ud og vifte med armene. Selvfølgelig har vi store ambitioner på klubbens vegne, og det synes jeg også afspejler sig i vores spil og udtryk.

Vi tror naturligvis på det.

Kristian Kirkegaard

Næste mulighed for at komme nærmere superligadrømmen er fredag den 17. september, når FC Helsingør kommer til Monjasa Park i en direkte duel om førstepladsen.

- Det bliver en stor kamp. Vi indvier vores nye tribune, så jeg tror på en masse tilskuere, sagde Kristian Kirkegaard.

Annonce
VEJLE For abonnenter

Heidis bryllupsgave var en rød knallert: Mød sko-sælgeren, der elsker at få Vejle til at 'smage dansk'

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Så faldt hammeren: Ekskluderede medlemmer af Vejle Motorbådklub har fået deres dom - 'nu er de værste smidt ud'

Vejle For abonnenter

Personalemangel får restauratør til at trække stikket og koncentrere sig om sin restaurant i Vejle: 'Vi er tvunget til at stjæle folk fra hinanden'

Alarm 112

Polske nummerplader sporløst forsvundet: 'Det er nok ikke den bedste idé, hvis man vil begå indbrud'

Alarm 112

Hvad sker der for cykelbjerget? Hvis du har mistet din cykel, er det nok en god idé at runde rasteplads

Vejle Boldklub

Inden VB's nøglekamp mod Viborg: Så tæt er anføreren på comeback

Vejle For abonnenter

VB'eren Kim Elgaard blev snydt, så vandet drev, og måtte flygte fra Maldiverne midt om natten: Nu er han efterskolelærer og vil udbrede nyt boldspil

Sport For abonnenter

Bruuns Bundesliga: Modgangen har ramt RB Leipzig

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Vejle

Så er det en kendsgerning: Skole har købt naboskolen af splittet Vejle Byråd - fremtrædende socialdemokrat blev sendt uden for døren

Kultur For abonnenter

TV-klumme: Ud med taberne - vi gider dem ikke på tv

Erhverv For abonnenter

Snavs i kølere og beskidt gulv: SuperBrugsen indkasserer sur smiley og bøde

Erhverv For abonnenter

Hva' siger manden, Misse? To kvinder har forladt deres chefstillinger i stor kæde - nu vil de bygge deres egne forretninger op

Erhverv

Give-familien vandt igen titlen som Årets Købmand: Nu hedder halvdelen af prismodtagerne Eskildsen til efternavn

Annonce