Annonce
Fredericia

Fredericias vilde vest vokser videre: 10 parcelhusgrunde solgt på én dag

Der bygges på livet løs i det nye kvarter Fuglsang Vest i Fredericia (billedet). 51 grunde blev revet væk. Nu er yderligere 10 grunde handlet i en forlængelse af udstykningen. Arkivfoto: Søren Gylling
Ny budrunde på Fuglsang Allé gennemført. Boligområdet fortsætter ud på den anden side af planteskolen Tantes Have. Og lige om lidt udbydes andre 17 stykker jord.

Fredericia: 6. januar solgte kommunen 10 parcelhusgrunde i ét hug i det nye boligområde Fuglsang Vest.

- Der kom 13 bud ind ved fristens udløb, og det blev til de 10 handler. 3 bud var ikke høje nok.

Det oplyser administrativ konsulent, Lene Dalgaard-Lassen, Fredericia Kommune, til Fredericia Dagblad.

Annonce

Private kunne afgive tre bud i prioriteret rækkefølge og købe én grund - til højeste pris over mindstepriserne på mellem 600.000 kroner til 1.100.000 kroner.

Kommunen fik pæne priser for grundene, fortæller Lene Dalgaard-Lassen, som dog efter lovgivningen ikke kan være mere præcis. Handlerne kan imidlertid studeres senere i den offentlige tingbog.

Udbuddet i denne uge indeholdt i alt 49 grunde, og de blev altså ikke revet væk i samme grad som første udbud af andre 51 parcelhusgrunde i den store udstykning Fuglsang Vest. Første udbud fandt sted i foråret 2021.

Skovgrunde populære

Den netop gennemførte budrunde var med grunde på mellem 713 og 1028 kvadratmeter - der bygges allerede på livet løs efter første budrunde.

Kommunen fik pæne priser for grundene, fortæller Lene Dalgaard-Lassen, som dog efter lovgivningen ikke kan være mere præcis. Handlerne kan imidlertid studeres senere i den offentlige tingbog

De 10 netop handlede grunde kan overtages mellem 1. marts og 1. juni i år. De resterende 39, der ikke blev solgt i budrunden, sælges nu som først-til-mølle og til den annoncerede mindstepris.

Går snart løs igen

Næste budrunde med nye parcelhusgrunde, som Fredericia Kommune sætter til salg til højest bydende, er om en måned: 17 af 64 stykker jord mellem Skullebjerg Allé og Trelde Næsvej.

Det er på Fjordalléen, Delområde III.

Mindstepriser er lige nu ved at blive udarbejdet af kommunen i samarbejde med en mægler.

Særligt to grunde helt ned til Fuglsang Skov var populære i budrunden, oplyser Lene Dalgaard-Lassen. De røg ret meget over mindsteprisen.

I modsætning til de mange grunde, der blev solgt i første budrunde sidste år, ligger flere grunde i budrunde to tættere på Skærbækvejs trafik og længere væk fra skoven. Det afspejledes sig også i priserne i den seneste budrunde.

De lange bygninger er Tantes Have ud til Skærbækvej. Inde fra byen og op mod planteskolen vokser boligområdets Fuglsang Vest. Nu fortsætter det på den anden side af Tantes Have (med blåt). Kort: Fredericia Kommune
Annonce
Vejle For abonnenter

Stor midtby-ejendom renoveres for mange millioner: Derfor presser beboernes hunde prisen i vejret

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 46.590 coronatilfælde - tallet for indlagte når 918

Annonce
Annonce
Annonce
Livsstil

Fitnesscentrene over hele landet styrtbløder: Et center klarer sig ekstra godt, og det ligger i Vejle

Børkop For abonnenter

Kæmpe solcelleanlæg er måske på vej til kommunen: Vil fylde mere end 300 fodboldbaner

Vejle

Sådan sparer Laila 18.000 kroner om året: Nu er der plus på kontoen, selvtilliden er vokset, og vejlenseren har øget chancen for et liv uden skranteår

Vejle

Charlotte kastede sig ind i betændt debat på Facebook: Det er vigtigt at tale med dem, vi er uenige med

Hanne blev overfuset af chefen og fik hjertesvigt: - Det er et grufuldt eksempel på et ødelæggende psykisk arbejdsmiljø

LEDER For abonnenter

Du tog fejl, Martin: Selvfølgelig kommer en fagforeningsboss' privatliv medlemmerne ved. Det hedder demokrati, kammerater!

Freebee vil investere sig til grøn omstilling: Jeg vil gerne gøre tingene bedst muligt for dem, der kommer efter os

Billund

Forskere ønsker tre nye undersøgelser af sundheden i Grindsted: Fortæl om symptomer og bekymringer på sygehuset

3F-formand stopper efter afsløringer om dobbeltliv: Her er det, du skal vide om sagen

Gamle dage

Maja og Reinholdt skabte et fantastisk sted: De gamle diske kom ned fra loftet, og i Skibet fandt de den helt rigtige kaffemølle

Vejle For abonnenter

3F-formand til krisemøde, byråd trækkes ind i kommunaldirektørens fald, corona-smitten stikker fuldstændig af, stor rabat på kendt ejendom - og kritik af altmuligmand: Læs de seneste nyheder fra Vejle på blot fem minutter

Egtved

Smitten er steget eksplosivt i lille bysamfund: Gader ligger nærmest øde hen

Annonce