Annonce
Erhverv

Frem i lyset: Thomsons har slået sig ned i gågaden

Indehaveren af Thomsons, Tine Juhl Thomsen, er glad for butikkens nye placering i gågaden - i lokalerne, hvor Esprits i sin tid havde til huse. Foto: Lars Saugbjerg
Coronakrisen fik Tine Juhl Thomsen til at tage en hurtig beslutning. Hendes forretning i Bryggen er nu rykket ud i Søndergade, hvor hun har fået mere plads.

Vejle: Det er ikke mange meter Tine Juhl Thomsens forretning er flyttet, men der er alligevel meget stor forskel på før og nu. Én af Bryggens kendte butikker, Thomsons, der blandt andet sælger interiør og møbler, er rykket ud på gågaden. Forretningen ligger nu i de lokaler, der tidligere husede Esprit.

Indehaveren tog en beslutning, da Danmark lukkede ned.

- Vi var hurtigt ude af Bryggen. Og her på gågaden har vi faktisk fået mere plads. Butikken er 100 kvadratmeter større, fortæller Tine Juhl Thomsen, der glæder sig til en mere "normal hverdag".

- Vi åbnede lørdag (9. maj, red.), så de seneste 14 dage har virkelige været travle. Vi er helt skæve i hovederne, smiler Tine Juhl Thomsen.

De ekstra kvadratmeter giver bedre udstillingsmuligheder og gør det muligt at øge sortimentet, blandt andet med flere møbler.

Større flow

- I det hele taget er vi meget begejstrede for den nye beliggenhed. Vi har fået mere luft, og i forhold til lyset er vi "høje på god energi". Vi mærker også, at kunderne er enormt positive, når vi taler med dem om den nye placering, siger Tine Juhl Thomsen.

Ifølge indehaveren er kundestrømmen anderledes på gågaden.

- Jeg fornemmer, at flowet er større, og faktisk allerede fra morgenstunden.

Annonce

Ser nye muligheder

Bryggen har sine fordele, tørvejr for eksempel, og det var da også her, Tine Juhl Thomsen i sin tid åbnede sin første butik.

- Ja, faktisk begyndte den som en gårdbutik i Andkær, men det var lidt svært at trække mange mennesker derud, så for fire et halvt år siden slog vi os ned i en lille butik i Bryggen. Og for godt to år siden flyttede vi i større lokaler i butikscenteret. Nu har vi så taget skridtet til noget endnu større.

Trods corona-nedlukning har Tine Juhl Thomsen ikke ligget på den lade side. En del af hendes forretningskoncept er bygget op omkring salg via webshoppen thomsons.dk.

- Der har været fart på webshoppen, men den har ikke opvejet lukningen af den fysiske butik. Tvangslukningen i Bryggen har gjort ondt, ingen tvivl om det. Men i modgang kan man vælge at græde eller se nye muligheder. Vi kæmper videre og tror på, at den nye beliggenhed giver os endnu bedre betingelser fremadrettet, siger Tine Juhl Thomsen.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Føler sig urimeligt behandlet af kommunen: Boligselskab lagde billet ind på stor byggegrund for 15 måneder siden - nu bliver det pludselig overhalet indenom

Danmark

Onsdagens coronatal: For femte dag i træk er der under 1000 nye smittetilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Forslag om ny, grøn uddannelse møder opbakning i byrådet: - Der kan næppe være to meninger om, at det er en god idé

Erhverv For abonnenter

Fyret efter 15 år: Lokal el-virksomhed tilkendt erstatning fra AAB Vejle

Billund

Annie og Flemming holdt privat loppemarked: Så meget kan de sende videre til børn i coronaramt land

Erhverv

Flytter fra Vejle til Fredericia: - Det er den rette beliggenhed

Børkop For abonnenter

I et amerikansk hjørne af Børkop renoverer Benny en speciel del af bilen

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv

Frisør åbner skønhedshus få uger inden barsel

Vejle

Vejle-firma giver naturen en chance: Græsslåmaskinen køres i garage, så rådyr, harer, fasaner og vilde planter får plads

Danmark

Familie på fem bor på få kvadratmeter: Livet på en husbåd er besværet værd

Alarm 112

Skovbrand i gang ved Egtved: Brandfolk fra fire stationer er sat ind

Jelling For abonnenter

Kan du spotte dem? Derfor er nyt kameralignende udstyr placeret i to befærdede områder

Egtved

Nicoline er nyslået europamester i westernridning: - Det var en kæmpe overraskelse

Annonce