Annonce
Vejle

Fremgang: På Lucky's Sports Bar tjener de mere end før corona

Da Vejle Boldklub i juli skiftede 1. division ud med Superligaen blev der holdt fest på Lucky's Sports-Bar. Her har man oplevet fremgang, siden corona lukkede ned for nattelivet. Arkivfoto: Peter Branderup Mathiasen
Annonce

Vejle: Fra marts til 18. maj holdt Lucky's Sports Bar corona-lukket ligesom resten af beværtningerne på Dæmningen.

Men siden sportsbaren fik lov til at åbne igen den 18. maj, er det gået rigtig godt med omsætningen, fortæller Lasse Rasmussen, der er medindehaver.

Han tror ikke kun, at den stigende omsætning skyldes, at byens mange festhungrende gæster er søgt hen til ham i mangel på andet.

Lasse Rasmussen vurderer, at det gode salg også må skyldes, at folk går tidligere i byen, fordi de ved, at der er krav om, at de få åbne barer skal lukke til midnat.


Hvad får du ud af at holde åbent til klokken 05 andet end bøvl, folk der slås, brækker sig og tager narko?

Lasse Rasmussen, Lucky's Sports Bar


- Folk kommer tidligere i byen, når de skal tidligere hjem. Med to timers mindre åbningstid tjener jeg stadig mere, fortæller Lasse Rasmussen og fortsætter:

- Det er nok, fordi folk ikke har drukket sig helt ned, inden de går hjemmefra.

Annonce

Tidligere hjem

Set fra Lasse Rasmussens side af baren ville det ikke være en dum idé at overveje, om lovgivningen på nattelivsområdet skulle have et undervognstjek, så man tog op til overvejelse, om diskoteker og barer også fremadrettet - efter corona - skal lukke tidligere.

- Det ville tvinge folk ud noget før og hjem noget før, siger han og anerkender, at coronaen har flyttet festerne fra byen og hjem i privaten.

- Men jeg vil vove at påstå, at det må være nemmere for politiet at styre husspektakler med få personer end en bar med en masseslåskamp, siger Lasse Rasmussen og tilføjer:

- Hvad får du ud af at holde åbent til klokken 05 andet end bøvl, folk der slås, brækker sig og tager narko?

Annonce

Handler om tryghed

Medejeren af sportsbaren foreslår, at man kunne samle de personer, som ikke er tilfredse med at gå tidligt hjem fra byen, på færre lokationer, hvilket også ville gøre nattelivet nemmere at styre for ordensmagten.

Ikke så overraskende er Lars Børsting, politisk chef i Nordens største koncern for barer og diskoteker, Rekom, ikke enig. I hvert fald tror han ikke, at det hjælper på corona-sikkerheden at ændre åbningstider.

- Udgangspunktet for nattelivet er, at man ofte er tæt på hinanden. Derfor handler det mere om, hvornår vi er trygge ved at genåbne nattelivet, end det handler om at få folk til at gå i byen tidligere. Derudover så ser vi også allerede nu, at når restauranter og barer lukker klokken 24, så rykker festen ud i byen med efterfølgende støjgener for naboerne, siger Lars Børsting.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Musikgudstjeneste i Vor Frelsers Kirke

Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Vejle

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce