Annonce
Børkop

Frida fik en koncert - donerer den til café

Frida Nissen har valgt at donere en koncert til caféen i Brejning. Det betyder, at 40 gæster gratis kan opleve sangerinden Nynne Qvick på søndag. Foto: Jørgen Flindt
11-årige Frida Nissen fik en koncert som tak for at have hjulpet en sangerinde. Frida har doneret koncerten til Café Brejning, så alle får mulighed for at komme til koncert med Nynne Qvick.
Annonce

Børkop: Søndag tændes der for mikrofonen på Café Brejning, for sangerinden Nynne Qvick går på scenen til en koncert for børn og barnlige sjæle i alle aldre.

Det hele skyldes Frida Nissen, der er 11 år, og går i 5.B på Englystskolen. På grund af hende giver den fynske sangerinde Nynne Qvick en koncert i Brejning.

- Jeg hjalp hende under en koncert på en campingplads på Fyn, og Nynne synes, at hun vil mig give en koncert som tak for hjælpen. Det var meget specielt at få en koncert som tak for hjælp, og jeg kan huske, at jeg tænke; nej hvor fedt, siger Frida Nissen.

Frida kunne selv bestemme hvor og hvordan, sådan en koncert skal afholdes.

- Jeg vidste straks, at det selvfølgelig ikke skulle være på Fyn, men i mit eget område, og at jeg gerne vil dele det med andre, siger hun.

Annonce

For børn

Men hvor skulle det så være? Hvor afholder man lige en koncert for børn? De spørgsmål er ikke spørgsmål, Frida og andre 11-årige normalt tumler med, men Fridas mor havde bud på svarene. Så nu har Frida doneret koncerten til en café. For her er nemlig en lille scene.

- Min mor foreslog, at det kunne være på Café Brejning, og det vil caféen gerne være med til. Jeg har aldrig været der før, men det prøver jeg så nu, og det er fedt, det kan blive der, siger hun og smiler.

I skrivende stund er 33 tilmeldt via Facebook, og der er plads til 40, så der er næsten udsolgt.

- Det er mest nogen som jeg kender, der har tilmeldt sig, og de har sagt, at de synes, det er sejt med koncerten. Men der kommer også nogen, som jeg ikke kender, siger hun.

Koncerten med Annette Qvick fra Odense, der i folkemunde går under navnet Nynne, finder sted søndag 18. august klokken 14 til 16 på caféen i Brejning.

Ifølge programmet vil Nynne både synge for og sammen med børn i forskellige aldre. Desuden er forældre eller bedsteforældre også velkomne. Man kan tilmelde sig ved at sende en sms til Kate Nissen på 23203342. Men det er først til mølle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Vejle

Stort rykind på musicalskolen i Vejle

Annonce