Annonce
Trekantområdet

Frikirke og højskole udtrykker dyb sorg over drabet på gravid kvinde

Mandag blev en 31-årig gravid kvinde, der er del af frikirken Kirke i Byen, dræbt på Knud Hansens Vej. Manden og og kvinden har tidligere boet sammen på adressen, og de var begge en del af frikirken i Kolding ifølge avisens oplysninger. Manden har erkendt at have forvoldt kvindens død. Arkivfoto: Søren Gylling
Den 31-årig gravide kvinde, der mandag blev dræbt i sin lejlighed på Knud Hansens Vej, var en del af frikirken Kirke i Byen. Kirken er dybt berørt, lyder det fra den ledende præst i kirken.
Annonce

Kolding: Tabet af den 31-årige kvinde, der var en del af Kirke i Byen, har sendt rystelser gennem kirkesamfundet.

Kvinden var aktiv i frikirken, der er en del af den apostolske kirke, og ifølge avisens oplysninger var drabsmanden, der har erkendt, at han forvoldte kvindens død, også en del af frikirken. Manden og kvinden har tidligere boet sammen på Knud Hansens Vej.

På kirkens Facebook-side udtrykker den ledende præst, Jesper Kure, stor smerte over tabet.

”Det er med stor sorg, at vi i Kirke i Byen har modtaget beskeden om, at en yngre kvinde i vores fællesskab har mistet livet under dybt tragiske omstændigheder mandag d. 10. august, skriver Jesper Kure, og fortsætter:


Vores tanker og medfølelse går til familien, venner og hele nabolaget, der er dybt rystede over situationen.

Jesper Kure, ledende præst i Kirke i Byen på kirkens Facebook-side


”Vores tanker og medfølelse går til familien, venner og hele nabolaget, der er dybt rystede over situationen. Vi har i Kirke i Byen fuld fokus på at hjælpe, støtte og assistere alle, der er berørt af det tragiske dødsfald, skriver præsten, der samtidig fortæller, at kirken endnu ikke har fastlagt den kirkelige højtidelighed, men at man arbejder på forskellige muligheder.

Annonce

Dybt tragiske omstændigheder

Den 31-årig drabsmand blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i fire uger sigtet for at have dræbt kvinden med adskillige knivstik. Manden blev anholdt allerede mandag, men varetægtsfængslet in absentia, altså uden at være til stede i retten, efter han havde gennemgået en operation.

På onsdagens grundlovsforhør erkendte den 31-årige, at han havde forvoldt kvindens død. Men mandens advokat forklarede i den åbne del af retsmødet, at man ikke havde taget stilling til sigtelsen på manddrab med adskillige knivstik. Dørene blev lukket med henvisning til, at efterforskningen var på et tidligt stadie, og der var oplysninger om, at manden var psykisk ustabil.

Den dræbte kvinde har tidligere været elev på den kristne Højskole Act Academy, der ligger tæt på Kirke i Byen, og forstanderen på højskolen, Lars Bo Olesen, har også udtrykt sin sorg på skolens Facebook-side.

”Det er med stor sorg, at vi har modtaget beskeden om, at en af vores tidligere elever har mistet livet under dybt tragiske omstændigheder, lyder det fra forstanderen, der udtrykker medfølelse til familien, venner og bekendte, der er dybt rystede over situationen. Han skriver videre at:

”Staben her på højskolen og i Kirke i Byen har fuld fokus på at hjælpe, støtte og assistere alle, der er berørt af det tragiske dødsfald”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Kultur

To hovedroller ved Kaffe-koncert

Vejle Boldklub

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Vejle For abonnenter

Av, av, et prik og en bloddråbe: Rødkilde-elever viser samfundssind i kampen mod coronaen

Annonce