Annonce
Billund

Frisør Lone Lundø rykker salonen til Jernbanegade

Frisør Lone Lundø har netop haft 20 års jubilæum i sin salon i Borgergade. Nu skal der ske noget nyt. Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce

Grindsted: Frisør Lone Lundø er den tredje partner, som bliver en del af det nye arbejdsfællesskab i Jernbanegade 12. Her åbner Maria Gade, som ejer bygningen, Gadesalonen, og kosmetolog Lene Marchmann bliver også en del af det nye fællesskab, der slår dørene op den 1. april.

- Jeg tænkte, at det kunne være sjovt at få kolleger igen, siger Lone Lundø, der har arbejdet alene i sin salon i omkring fem år.

- Det bliver godt at have nogen at sparre med rent fagligt, og jeg tænker også, at vi kan have det hyggeligt over frokosten - hvis vi altså har tid til frokost, siger hun.

Maria Gade glæder sig til igen at arbejde sammen med sin gamle læremester. Hun var nemlig elev hos Lone Lundø fra 2003-2006.

- Vi arbejder også godt sammen og ved, hvad den anden står for, siger Maria Gade.

Lone Lundø, Maria Gade og Lene Marchmann vil fortsat til at have hvert sit CVR-nummer, hver sin kasse og hvert sit bookingsystem og forventer at kunne bruge hinanden til både erfaringsudveksling, faglige snakke og hygge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Vejle Boldklub For abonnenter

VB tog point mod FCK, men en anden ting er næsten vigtigere

Annonce