Annonce
Vejle

Frisøren har flyttet sit paradis til Havnegade

Gültekin Cankaya har flyttet sin salon til Havnegade. Foto: Lars Saugbjerg
Salon Paradis, der siden 2013 har taget imod kunder på Flegborg, er flyttet.
Annonce

Vejle: Der er kommet nyt liv i den gamle blomsterforretning i Havnegade 13 i Vejle.  Her er Salon Paradis klar til at byde sine kunder velkomne i helt nye, lyse omgivelser.

Indehaver Gültekin Cankaya, der i mange år har drevet frisørsalon på Flegborg over for Handelsbanken, er begejstret for luftforandringen.

- Den gamle salon var slidt. Min kontrakt var udløbet, og da udlejeren skulle af med butikken, tog jeg beslutningen. En helt ny salon i Havnegade, siger Gültekin Cankay.

- Arbejdsrummet er større, og facadevinduerne giver et stort løft med hensyn til lyset. Måske bliver det ligefrem nødvendigt med aircondition, når solen står på.


Med flytningen til Havnegade har Salon Paradis i den grad fået en opgradering

Gültekin Cankaya, frisør


Den 38-årige frisør er født og opvokset i Danmark, men han har tyrkiske rødder. I 1972 kom hans far til Danmark med sin bedstefar.

Siden Gültekin Cankaya var 16 år har han - med en afstikker til Tyskland - boet i Vejle.

Annonce

En masse snak

Salon Paradis har stadig tilknyttet en medhjælper et par gange om ugen. Som frisør er Gültekin Cankayaja sjældent alene i forretningen.

- Der er netop kundekontakten, jeg er så glad for. Med tiden lærer man folk at kende, og mange kunder knytter man venskab til. Naturligvis ikke alle, men ofte deler man sine historier - og måske hemmeligheder.

Det siges, at folk læsser af hos frisøren, men det er langt fra kun brok og sure miner, Gültekin Cankaya hører.

- Samtaleemnerne er meget brede. Folk er ved at være trætte af at tale og høre om corona, så lige nu snakker vi meget om, hvad ferien har budt på. Som frisør skal man kunne tale med alle, også den ældre mand, der lige har mistet sin hustru - eller en ung, som har oplevet noget omkring sin uddannelse, siger Gültekin Cankaya.

Bryder man sig ikke om at småsnakke med frisøren, kan man selvfølgelig blive fri.

Annonce

Gratis P-pladser

Med placeringen i Havnegade ser Gültekin Cankaya frem til næste kapitel i sin frisør-karriere.

- Jeg føler mig allerede godt tilpas på den nye adresse; med flytningen til Havnegade har Salon Paradis i den grad fået en opgradering. Facaden er synlig lige over for Roberts Isbar - og der er gratis parkering i en time i gården, lyder det fra salonens indehaver.

Så er saksene klar i Havnegade. Der er tid til en snak hos Gültekin Cankay i Salon Paradis, men klipningen og frisuren er naturligvis det primære. Foto: Lars Saugbjerg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give For abonnenter

Tre afgørende faktorer spænder ben for genetablering af lokal radiokanal - men næstformand ser det gerne ske

Annonce