Annonce
Erhverv

Frisørhjørnet er snart klar til at åbne

Tina Krogh Jensen foran sin kommende frisørsalon på hjørnet af Rosengade og Bredgade. Arkivfoto: Jens Amtoft
Frisør Tina Krogh Jensen åbner salonen Frisørhjørnet i Nørre Snede 3. december.
Annonce

Nr. Snede: Tirsdag 3. december åbner Nørre Snedes nyeste virksomhed. Det er frisørsalonen Frisørhjørnet, der har fået denne titel, fordi salonen ligger lige på hjørnet af Bredgade og Rosengade i den bygning, der tidligere husede den berømte tøjbutik "Hos Ruth".

Frisørhjørnet drives af den 41-årige frisør Tina Krogh Jensen, der glæder sig til at komme i gang. Hun får en travl weekend.

- Håndværkerne bliver færdige fredag, og så går jeg selv i gang med at pusle. Det kommer jeg nok til at bruge det meste af weekenden og mandagen på, siger Tina Krogh Jensen.

Ellers er hun klar med det meste. Hun har allerede fået en hjemmeside i gang - www.frisorhjornet.dk - hvor det er muligt at booke klippetider.

Tina Krogh Jensen er født og opvokset i Brædstrup, men bor i dag på en landejendom lidt udenfor Nr. Snede sammen med sin mand og sine to drenge på fem og ni år.

Hun er en erfaren frisør, som har været i branchen i næsten 20 år. Hun kom i lære ved Modesalonen i Løsning i 2000 og var færdiguddannet i 2004. Siden 2011 har Tina Krogh Jensen arbejdet hos Hårstudiet i Brædstrup, men nu har hun sin egen salon.

Annonce

To lejemål

Det er blevet bemærket i Nørre Snede, at der etableres en frisørsalon i Bredgade. Og det har en længere forhistorie. Tøjbutikken "Hos Ruth" lukkede for to år siden efter 18 års virke, og tidligere på året solgte butikkens ejer Ruth Johansen sin bygning til investoren Rikke Breinbjerg, der har etableret to lejemål i butikken. Det ene lejemål er afsat til Frisørhjørnet, men det andet er stadig ledigt.

- Vi koncentrerede os om at blive færdige i Frisørhjørnet, men nu gør vi det andet lokale helt klar, og jeg regner med, at det er på plads midt i december. Det er ikke lejet ud endnu, men der er mange muligheder - butik, kontorer eller behandlere måske, siger Rikke Breinbjerg, der selv er fra Nørre Snede. Hun er gift med Per Breinbjerg, administrerende direktør i den lokale entreprenørvirksomhed EMR Murer og Entreprenør A/S.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce