Annonce
Billund

Frisørhuset åbner på Torvet

Merete Gorm Pedersen åbner Frisørhuset på Torvet i Ansager den 1. marts. Foto: Jan Kronvold
ansager - Den 1. marts får Ansager en ny frisørsalon.

Det er Merete Gorm Pedersen, der åbner Frisørhuset på Torvet 7, hvor der tidligere var blomsterforretning.

Lokalerne har fået en ordentlig overhaling på både loft, gulve og vægge. Heldigvis er Meretes kæreste. Mads Eriksen, smed, så han har stået for de fleste håndværksmæssige udfordringer. Resultatet er blevet en lys og flot salon, med en blanding af gammelt og nyt - helt efter Merete Gorm Pedersens stil.

- Jeg kan rigtig godt lide, når det gamle møder det nye, siger Merete Gorm Pedersen.

I de seneste to år har den 29-årige Merete Gorm Pedersen haft frisørsalon i Nordenskov sammen med frisør Tina Jeanett Kristiansen, som fortsætter alene i salonen i Nordenskov.

- Der bliver mere konkurrence om kunderne her i Ansager end jeg har været vant til i Nordenskov, hvor vi var den eneste salon. Her i Ansager er der flere, så jeg kommer til at kæmpe lidt mere om kunderne, siger Merete Gorm Pedersen.

Frisøren er oprindelig fra Grindsted, hvor hun er uddannet i 2008 hos frisør Lone Lundø i Borgergade. Hun har i de seneste syv år boet lidt uden for Ansager med kæresten og deres to børn på tre og fem år. Det har altid været lidt af en pigedrøm for hende at få egen salon, og nu hvor drømmen er gået i opfyldelse har hun aldrig fortrudt sit valg.

Nye og "gamle" kunder

Merete Gorm Pedersen håber på, at der er nogle af kunderne i Nordenskov, der følge med hende til Ansager, men hun håber også at få fat i nye kunder fra Ansager-området.

- Kunderne har taget det pænt og sagt, at det var spændende, siger Merete Gorm Pedersen.

Hun klipper og ordner hår på både mænd, kvinder - unge som gamle - og børn, som i øvrigt får et eget hjørne i salonen, så de kan lege, mens mor eller far bliver klippet.

I Frisørhuset i Ansager kører Merete Gorm Pedersen både med og uden tidsbestillinger og hendes åbningstider er i øvrigt fleksible - efter kundernes ønsker.

- Man kan altid stikke hovedet ind og se, om der er plads, ellers kører jeg med online booking og tidsbestilling over telefonen. Jeg har åbent ugens fem første dage og holder lukket lørdag søndag - eller åbent efter aftale - som for eksempel ved konfirmationer og bryllupper, fortæller Merete Gorm Pedersen.

Planen er foreløbig, at der kun skal være Merete Gorm Pedersen i Frisørhuset.

- Ind til videre skal der kun være mig. Nu skal jeg lige have det op og køre, så må vi se hvad der er behov for, siger Merete Gorm Pedersen.
I anledning af åbningen af den nye salon på Torvet i Ansager holder Merete Gorm Pedersen reception fredag den 27. februar, hvor alle er velkomne til at kigge indenfor og i forbindelse med åbningen giver Merete Gorm Pedersen 10 procent rabat på alle klip og behandlinger i marts. Desuden har hun også tilbud på hårprodukter.
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Egtved

Se billederne: Vejlevej er spærret - det vil koste op mod en million kroner at få den fikset

Annonce