Annonce
Erhverv

"Frisørhuset" får ny indehaver fra årsskiftet

Julie Knudsen overtaget 1. januar saksen og salonen i Borgergade fra Johanne Kjær. Hun har til gengæld alle dørene åbne for nye udfordringer.
Annonce

Thyregod: En del af kunderne hos "Frisørhuset" skal fra årsskiftet til at vænne sig til nye tider.

Den del af kunderne, der har været vant til at blive klippet eller få håret sat op af Johanne Kjær, får ny kam til deres hår. Men det bliver nu ikke den store revolution, hvis de fortsætter i salonen, for her fortsætte Julie Knudsen.

- Det er gået lidt hurtigt efter Julie kom og spurgte, om hun kunne overtage "Frisørhuset". Jeg har i stykke tid gået og leget med tanken om at skifte erhverv, men jeg havde ikke set det komme lige nu. Men da muligheden var der, og da vi fandt ud af, at vi kunne få det til passe til årsskiftet, så fik vi det ordnet meget hurtigt, siger Johanne Kjær.

Hun skulle dog lige bruge et par dage til overveje, om det var nu, hun skulle skifte til noget helt nyt. Det var det.

Johanne Kjær tager ingen kunder med sig, for hun vil helt væk fra frisørfaget. I hvert fald for en periode.

- Jeg kan ikke garantere, at jeg ikke om 10 - 15 år er tilbage med saksen, men ikke lige nu. Nu skal jeg prøve noget helt andet, siger Johanne Kjær.

Annonce

"Ærlighedsgenet" svigtet

Den sidste måneds tid har ikke været nem for hende. Hun har meget mod sin vilje måttet være uærlig over for kunderne, især de, der gerne ville bestille en tid hos hende efter nytår.

- Jeg måtte træde vande, for jeg kunne ikke fortælle, at jeg måske ikke ville være efter nytår, sige Johanne Kjær.

Hun har haft salonen i Thyregod siden 2012, men før den tid havde hun salon i Vonge i otte år. I en periode havde hun salon begge steder, men det var ikke holdbart i længden, så der blev lukket i Vonge. En del af kunderne er flyttet med til Thyregod.

- Vi håber begge, at kunderne i "Frisørhuset" er lige så trofaste, siger Julie Knudsen, der er den nye indehaver.

Hun har været i "Frisørhuset" siden en måned efter hun blev uddannet i Varde i 2016. Hun siger selv, hun har hovedet fuld af ideer til, hvordan salonen skal indrettes og drives.

- Jeg trives bedst med at have mange bolde i luften og det er nu en gang nemmest, når man selv driver salonen. Derfor tænker jeg, at det er nu, jeg skal tage springet, siger Julie Knudsen.

Hun begynder at føre nogle af sine indretningsplaner ud i livet i dagene mellem jul og nytår. Og så glæder hun sig ellers til sin nye fremtid som salonindehaver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce