Annonce
Ikast-Brande

Frivillige samlede 1440 kilo affald

Joan Højlund, der var tovholder for arrangementet i Engesvang, ses her sammen med Kamilla Kragsig Pedersen. Sammen med mange andre frivillige fik de samlet hundredevis af kilo affald. Foto: Anne Marie Kragsig Pedersen

Ikast/Brande:Resultatet af årets affaldsindsamling er blevet opgjort. Indsamlingen resulterede i 1440 kilo affald plus en hel del storskrald indsamlet over hele Ikast-Brande Kommune.

Det er dobbelt så meget affald i forhold til sidste år, men deltagerantallet var ligeledes forøget. Måske på grund af det gode vejr, weekenden bød på. Men måske også fordi folk bare trængte til at komme ud og være bare lidt sociale i disse corona-tider.

- Vi skal passe på vores natur. Og derfor er vi også glade for den opbakning vi har til denne dag. Både fra kommunen og alle de frivillige indsamlere, siger Anne Marie Kragsig Pedersen fra den lokale afdeling af Danmarks Naturfredningsforening.

Annonce

Det skrald, der blev samlet sammen, var hovedsageligt plastaffald, cigaretskodder og dåser. Et af de mere sjove stykker affald blev fundet i Brande, hvor man fandt et par herreunderbukser.

Vinderne af biografbilletterne, som Ikast-Brande Kommune havde sat på højkant, blev indsamlerne i Engesvang. Så nu kan Joan Højlund og 31 andre indsamlere i Engesvang se frem til en tur i Ikast Biograf.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Sebastian Terteryan vandt guld i Litauen

Danmark For abonnenter

Cecilie overlevede dødsulykke: - Det er lige før, at jeg ikke kan huske, hvordan det er at være glad

Annonce