Annonce
Billund

Frost Boligcenter: Her har været meget stille

Helle Frost og Ole Johansen har Frost Boligcenter, Sdr. Omme, sammen. De glæder sig til at åbne igen - forhåbentlig på mandag. Arkivfoto
Annonce

Sdr. Omme: Frost Boligcenter i Sdr. Omme havde et godt efterår, men nu er opsparingen derfra ved at være brugt, og Ole Johansen krydser fingre for, at mandag er hans genåbningsdag.

- Her har været stille. Vores omsætning er under ti procent af, hvad den plejer at være, så nu er kassen ved at være tom. Så vi håber dælme, at vi får lov at åbne på mandag, siger han.

Store ting som sofaer bliver bare ikke solgt over nettet, er Ole Johansens erfaring.

- Vi har prøvet det bedste, vi kan, med både netannoncer og sociale medier, men store ting vil folk jo ikke købe uden at have rørt ved dem eller siddet i dem, siger han.

Nedlukningsperioden er blevet brugt på at shine butikken op, og de forskellige møbelfirmaer har været forbi og gøre deres udstillinger endnu flottere end før. Ole Johansen har også lige købt domænet Netto Møbler til de billigere møbler i møbelhuset.

- Så nu har vi tre ting under samme tag: Frost Boligcenter, Netto Møbler og Sengeriget, fortæller Ole Johansen, som har haft seks mand hjemsendt.

- Jeg skal stadig selv betale 25 procent af de ansattes løn, og det er ikke nemt, når man ikke må sælge noget. Så nu glæder vi os. Får vi lov til at åbne, er vi bare klar, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

63-årig cyklist blev kørt ned

Kultur For abonnenter

Corona rammer kulturlivet hårdt: Festivalfond præsenterer regnskab med millionunderskud

Annonce