Annonce
112

Fucking nar: Råbte efter politiet på Dæmningen

Selv når politiet sagde stop, blev nogle af nattelivets mindre fornuftige elementer ved med at råbe efter andre og efter politiet på Dæmningen. Arkivfoto: Michael Bager

Vejle: Om det kun var følgerne af for meget alkohol, eller der var andre substanser involveret, kan politiet ikke svare på, men der var ikke plads til fornuft i hovedet på en 26-årig mand fra Vejle, der optrådte aggressivt og voldeligt på Dæmningen natten til søndag. Han forsøgte at få gang i et slagsmål med en 29-årig mand fra Give. Da politiet kom til stede, råbte den 26-årige bemærkninger som "hvad vil du din lille luder?" til den 29-åriges ledsager, mens politiet fik beskeder som "magtliderlige svin" og "fucking nar".

Politiet vurderede, at han var påvirket af i hvert fald alkohol, og han blev anholdt og taget med på stationen, fordi der var fare for, at han skulle skabe flere problemer enten for sig selv eller andre. Det samme skete for den 29-årige. I sådanne tilfælde vil de normalt blive løsladt i løbet af formiddagen, når promillen er dampet lidt af.

Ved Old Irish Pub var der også problemer, en halv times tid efter den første hændelse. Her spillede en mand op mod sine omgivelser, og han nægtede at forlade stedet, selv om politiet bad ham om det. Det er temmelig dumt, når man ikke kan finde ud af at efterkomme anvisninger fra en politibetjent, konstaterer vicepolitiinspektør Mikkel Ross.

I det sidste tilfælde var der tale om en 34-årig mand fra Vejle.

Der venter alle disse uroelementer en bøde for at overtræde politibekendtgørelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce