Annonce
Vejle

Fuldtræffer i Musikteatret: Publikum har elsket lokal revy

Gunvor Reynberg, Morten Bo Koch og Ina-Miriam Rosenbaum på scenen i Vejle Musikteater i årets udgave af Vejle Revyen, som var en stor publikums-succes. Arkivfoto: Mette Mørk

Vejles helt egen revy holder i 2018 formentlig flyttedag fra november til september, oplyser direktør Toni Lee Larsen, der kun har fået positiv respons på Vejle Revyen.

Vejle: 2017-udgaven af Vejles professionelle revy, Vejle Revyen, har fået en flot modtagelse af publikum efter flytningen til Vejle Musikteater.

Direktør Toni Lee Larsen, Vejle Musikteater, har kun fået positiv respons på revyen, der nu er i de rette, professionelle rammer.

- Vejle Revyen er kommet for at blive en årlig tradition, det er der ingen tvivl om. Publikum har elsket revyen. De har fortalt os, at de har været glade for at opleve revyen med en super-professionel besætning. Personligt kan jeg sige, at det er en glæde for os. Vi har længe ønsket os en professionel revy, og det har vi fået nu, siger en glad teaterdirektør.

Toni Lee Larsen oplyser, at Vejle Revyen i 2018 formentlig holder flyttedag, så den opføres i september.

- Som det ser ud lige her og nu regner vi med, at Vejle Revyen er på plakaten i september 2018, siger hun.

Publikum har elsket revyen. Vi har kun fået positiv respons, når folk har fortalt os, at de har været glade for at opleve revyen med en super-professionel besætning.

Toni Lee Larsen, direktør i Vejle Musikteater.
Ina-Miriam Rosenbaum har sagt ja til at medvirke ved næste års udgave af Vejle Revyen. Arkivfoto: Mette Mørk

Sand fornøjelse at samarbejde

Toni Lee Larsen fortæller, at Ina-Miriam Rosenbaum fortsat vil være en del af revyholdet i Vejle.

Ina-Miriam Rosenbaum har med sikker hånd instrueret revyen i år, og hun stod selv på scenen. Sammen med Gunvor Reynberg, Morten Bo Koch og musikerne Pojken Flensborg og Jacob Venndt var hun garant for revyens helt perfekte timing.

- Det er sådan et superdygtigt hold, og det har været en sand fornøjelse for os at samarbejde med dem her i musikteater, siger Toni Lee Larsen.

Vejle Revyen er blevet vist seks gange i Jacob Gade Salen for et lydhørt publikum, der hver aften morede sig højlydt over den begavede revy "Lige om hjørnet".

Pojken Flensborg og Jacob Venndt Arkivfoto: Mette Mørk
Direktør Toni Lee Larsen, Vejle Musikteater: - Publikum har elsket Vejle Revyen, vi har fået så mange positive tilkendegivelser på revyen. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce