Annonce
Give

Fyn kalder til den første aktivitet siden marts

Johannes Larsen Museet er andet og mere end et museum. Det rummer også Alhed og Johannes Larsens bolig, galleriet, have, mølle og kaffehus. Foto: Johannes Larsen Museet
Ældregruppen Lindeballe, Åst og Uhe har kun plads til en enkelt busfuld til udflugten. Interessen for at komme med er stor.
Annonce

Lindeballe: Måske er det den lange (selvvalgte) isolation under corana virussets hærgen, der har tændt lidt ekstra op under oplevelsestrangen hos mange mennesker.

I hvert fald er det en dum idé at vente til sidste tilmeldingsfrist, hvis man vil være sikker på at komme med på sommerudflugten til Munkebo og Kerteminde. Turen foregår først 19. august, tilmeldingsfristen er sat til 10. august.

- Men der er allerede godt gang i tilmeldingerne. De kommer på basis af det årsprogram, alle medlemmer har fået udleveret, siger ældregruppens formand Frida Hansen.

Turen foregår i bus og derfor er det passagerantallet der bestemmer, hvor mange der kan komme med på udflugten. For, som det understreges, så overholdes alle retningslinjer i forhold til Covid-19, ikke blot i bussen, men på hele turen. De, der kommer med, skal være parat til afgang fra Lindeballe Forsamlingshus klokken 8. Så sættes kursen mod Fyns nordøstlige del.

Formiddagskaffen indtages på  en rasteplads, men ellers er første stop på Munkebo Bakke.

Annonce

Fuglemaleren

Fra udsigtspunktet er en storslået udsigt over området og Odense Fjord og på en god dag kan Samsø skimtes i horisonten.

Her vil et par guider støde til og de vil fortælle om Munkebos udvikling fra istiden skabte området for omkring 12.000 år siden. Der er også en miniby og der er fortællinger om Lindø Værftet storhedstid og nuværende funktioner.

Fra Munkebo går turen til Kerteminde, hvor forkosten bliver serveret i sejlklubbens restaurant. Eftermiddagen tilbrnges for en stor del i og omkring Johannes Larsens Museum.


Der er allerede godt gang i tilmeldingerne. Så vil man med, skal man nok skynde sig.


Også her bliver der givet en introduktion til stedet, der både indeholder galleri, selve museet, beboelsen og park og Svanemøllen. Afhængig af, hvor lang tid deltageren ønsker at bruge på museet, bliver busturen rundt på den nordøstligste del af øen gjort kortere eller længere. Men kursen sættes mod Lindeballe, så man kan nå hjem ved 18-tiden. På vejen hjem serveres der eftermiddagskaffe på en endnu ikke fastlagt kro.

Prisen for at være med er 350 kroner og tilmeldingen skal ske til enten Astrid Jensen på 2658 3288 eller Rita Lomholt på 5217 5292. Og altså senest 10. august, hvis der ikke er udsolgt inden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Sprit, skift ofte og pas på tvivlsomme kopier: Apotekeren giver gode råd om mundbind

Danmark

Fundings analyse: Læg mærke til disse tre ting ved Messerschmidts forfremmelse

Annonce