Annonce
Hedensted

Fyret eller smuttet? Brugsen skal have sin fjerde uddeler på to år

Peter Klavsen skal ikke længere pendle fra sin bopæl i Haderslev til jobbet som uddeler i SuperBrugsen i Løsning. Arkivfoto: Morten Pape
Peter Klavsen nåede kun halvandet års tid i spidsen for SuperBrugsen i Løsning, inden han ifølge eget udsagn er blevet opsagt. Coop siger omvendt, der er tale om en gensidig aftale - og ingen ønsker at fortælle nærmere om, hvad baggrunden for farvellet skyldes.

Løsning: SuperBrugsen i Løsning skal have sin fjerde uddeler på godt to år. Det ligger fast, efter Coop har bekræftet over for Folkebladet, at Peter Klavsen ikke længere er at finde i butikken.

Det sker efter, han indtog stillingen april sidste år, men præcis hvad, der ligger bag den kommende udskiftning, er uklart. På sin private Facebookside begræder Peter Klavsen, at han efter 19 års karriere hos Coop er blevet opsagt, mens Coop omvendt forklarer, at "uddeleren er fratrådt efter gensidig aftale".

- Vi er i gang med at finde en afløser og forventer, at der kommer en ny uddeler i butikken hurtigst muligt. Det er nok nogenlunde, hvad vi kan sige om den sag, siger informationsdirektør Jens Juul Nielsen.

Det har ikke været muligt for Folkebladet at få en uddybning fra Coop, mens Peter Klavsen heller ikke ønsker at kommentere på det.

Annonce
Byen kan godt forvente at hilse på mig i adskillige år endnu.

Peter Klavsen, brugsuddeler, i avisen 10. april 2018

Skal genvinde tilliden

Med farvellet til Peter Klavsen må borgerne i Løsning endnu en gang indstille sig på en ny mand i front for byens største indkøbsmulighed.

Efter præcis 10 års som først souschef og siden uddeler flyttede Troels Hansen i sommeren 2017 videre til SuperBrugsen i Juelsminde. Arvtageren, Stefan Vetter, holdt kun et halvt års tid, inden han besluttede sig for at skifte branche. Og nu skal der altså også findes en fjerde uddeler.

- Man må håbe, at det næste match rammer rigtigt - for byen har brug for det. Som handlende kan vi mærke, at vi ved hvert skifte står midt i en ny opstartsfase, hvor der uvilkårligt vil være en indkøringsperiode med lidt fejl og mangler. For en by som Løsning må det være topprioritet at have en velfungerende brugs, men det kræver, at den kan genvinde tilliden, siger Ninna Jessen, formand for Løsning Borger- og Erhvervsforening.

Frem til en ny uddeler er fundet, er souschef Nicolas Carstenskiold i front for butikken.

Tidligere uddelere i Løsning

2006-2014: René Hansen - skiftede til SuperBrugsen i Brørup.

2014-2017: Troels Hansen - skiftede til SuperBrugsen i Juelsminde.

2017-2018: Stefan Vetter - skiftede til Quorning Boats i Fredericia.

2018-2019: Peter Klavsen - uklart om han sagde op eller blev fyret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Bil fik knust ruden

Annonce