Annonce
Børkop

Massør vil mindske hverdagens travlhed: Jens kommer forbi dit hjem eller job

Jens Matthiesen er uddannet massør, og han tager ud og laver behandling hos private, foreninger og virksomheder. Foto: Jørgen Flindt
Jens Matthiesen åbner mobil klinik, hvor han tilbyder fysiurgisk massage. Han tager ud til private, foreninger og virksomheder.

Børkop: Din Behandling er et helt nystartet firma i Børkop, som tilbyder professionel fysiurgisk massage i hjemmet, på arbejdspladsen, i sportsklubber og på institutioner med fokus på smertelindring, forebyggelse af skader og øget velvære.

Bag står Jens Matthiesen. Han bor i Børkop, men hans klinik har ingen fast adresse, for hans klinik er mobil.

- Jeg havde selv tidligere et stressfyldt arbejdsliv, og det er min vision at tilbyde en kompetent holistisk behandling. Mit håb er, at virksomheder i endnu større grad vil investere i at give deres medarbejdere omsorg og dermed øge den daglige arbejdsglæde. Statistikker viser, at fysiurgisk massage kan være med til at nedbringe sygefravær, forklarer han.

Arbejde kan belaste

Din behandling tilbyder en massageordning til medarbejdere inden for næsten alle brancher.

Jens Matthiesen fortæller, at for medarbejdere med rutineprægede opgaver kan der gennem årene opstå hårde belastninger af muskler, led og sener. Det kan være med til at skabe arbejdsrelaterede skader. Derfor kan en massageordning være med til at øge sundheden på arbejdspladsen.

- Mange mennesker i dag har oplevet at blive ramt af stress og mærket konsekvenserne i kroppen, så derfor glæder jeg mig over at kunne tilbyde en anerkendt behandlingsform, der kan hjælpe disse mennesker, siger Jens Matthiesen.

Fysiurgisk massage er en massageform, der tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning af muskler, knogler, ledbånd og sener.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce