Annonce
Kultur

Gå forrest: Gå på kursus - og vær med til at skabe et gåfællesskab

Som gåvært arrangerer du gåture i det nabolag eller lokalsamfund, du bor i. Arkivfoto: Mette Mørk/Ritzau Scanpix
Nu kan du blive gåvært. Vejle Kommune, Idræt i Dagtimerne og DGI Huset Vejle har i samarbejde med Bevæg dig for livet - Løb & Gang sat gang i et stort projekt, der skal munde ud i gåfælleskaber i hele Vejle Kommune.

Vejle: Måske nikker du genkendende til følgende: Du kan lide at gå ture. Du vil gerne dele glæden ved at gå med andre. Og du vil gerne arbejde for fællesskabet i dit lokalsamfund.

Så kan du tage en "uddannelse" som gåvært. En gåvært er en person, der arrangerer gåture i det nabolag eller lokalsamfund, hvor hun eller han bor.

Et gåværtskursus tager 3,5 time, og det første bliver holdt fredag 25. juni i DGI Huset Vejle klokken 10 til 13.30. Der er også planlagt et kursus onsdag 18. august.  klokken 17 til 20.30.

Annonce

Det er gratis og uforpligtende at deltage i kurset. Tilmelding via dgi.dk.

Projekt gåvært

Projekt Gåfællesskaber i Vejle Kommune er et samarbejde mellem Vejle Kommune, Idræt i Dagtimerne, DGI Huset Vejle, DGI Sydøstjyllland og Bevæg dig for livet - Løb & Gang.

Det får en gåvært:

Et gåværtskursus på 3,5 time, med grundig introduktion til rollen. Beklædning. Hjælp til start på Facebook og markedsføringsmaterialer. Venskaber, oplevelser og masser af glæde og energi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Banken siger nej: Uafklarede motorvejsplaner tvinger familien til at bo med træk og skimmelsvamp

Vejle

Smittetallene er styrtdykket: 'Hyg jer - især nu, hvor smitten er under kontrol!'

Børkop

Protesterne hjalp: DSB dropper at skære i antallet af tog til Børkop og Brejning

Annonce