Annoncørbetalt indhold

Gå på opdagelse i nostalgien med Nintendo

Tit og ofte fremkalder nostalgiske minder noget helt specielt.

Dette indhold er sponsoreret

Ligesom når du forestiller dig lyden af Super Mario, mens du taster løs på din Game Boy. Du ærgrer dig måske over, at dine gamle Nintendo-spilkonsoller er gået i stykker eller måske slet ikke forhandles mere. Her kan det være, at du skal overveje, om løsningen er at finde en brugt nintendo. Om du er fra den generation, hvor Game Boy var nærmest allemands eje, eller om du på udkig efter de nye konsoller, så er udvalget bredt.

Vælg den rette Nintendo for dig

Nintendo står bag mange af de spilkonsoller, vi er vokset op med, og også dem, vi kender i dag. Hvis du vil tilbage til barndommen, er eksempelvis Game Boy og GameCube de mest legendariske konsoller, du kan finde på markedet. Her skal du også vurdere, om du er til en håndholdt- eller hjemmekonsol. Den håndholdte er nem at have med på farten og kan nemt slå transporttiden ihjel, mens hjemmekonsollen kan blive hele familiens underholdning en fredag aften. Nintendo har gennem tiden udvidet deres konsoller, så man i dag kan finde modeller som eksempelvis Nintendo Switch, der har en dobbeltfunktion med en skærm indbygget i kontrolleren.

Retro og genbrug

De gamle retro-modeller er generelt svære at opstøve, og kan derfor kun findes brugt. De nyere Nintendo-konsoller behøver faktisk heller ikke at blive købt fra ny. I dage, hvor bæredygtighed og miljø bliver vægtet højt, er genbrug faktisk den ultimative løsning. Det hitter, og det er miljøbevidst. Det er her, man kan overveje elektronik som en del af de allerede eksisterende genbrugsmetoder. Selvom de fleste vælger at købe elektronik fra ny af, er der alligevel flere, som er begyndt at tænke i miljøbevidste baner. Det giver sig selv, at genbrug af elektronik faktisk giver mening i det større billede, mens du samtidig kan få stor glæde over dit genbrugte køb.

Bevar garantien på en brugt Nintendo

Noget, som afskrækker mange ved at købe en brugt spilkonsol, er, at de ikke ved, hvor god standen er, og at de to års garanti tit er udløbet. Hvis du køber en brugt Nintendo af en privatperson, kan du risikere, at standen er fejlvurderet, samtidig med at garantien er faldet bort. Overvej derfor at købe en brugt spilkonsol igennem en virksomhed, som sørger for at sætte elektronik i bedst mulig stand, inden de sælger den videre. På den måde sikrer du dig, at standen er god, og du vil tilmed tit få to års garanti på den nye men brugte Nintendo. På den måde behøver du ikke lade dig afskrække af genbrugt elektronik, da disse virksomheder tilbyder dig en sikkerhed. Hvis din spilkonsol alligevel skulle drille inden for garantiperioden, kan du trygt gå tilbage til forhandleren med den, hvor de herefter tager hånd om problemet modsat en privatsælger. Det største problem er måske mere at finde én spilkonsol ud af de mange på markedet.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.