Annonce
Kultur

Gå trygt på biblioteket: Ansatte fra Aarhus-egnen bliver hjemme

Bibliotekschef Mette Høxbro fra Vejle Bibliotekerne har bedt to ansatte fra Aarhus-egnen arbejde hjemmefra for en sikkerheds skyld, fordi der har været coronaudbrud i Aarhus. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Vejle: Du kan trygt gå på Vejle Bibliotek. Du risikerer ikke at møde ansatte fra corona-hotspottet Aarhus. Biblioteket har foreløbig bedt to af sine ansatte fra den egn om at arbejde hjemme fra for en sikkerheds skyld.

- Vi overholder 120 procent de meldinger, der kommer fra kommunens sundhedsberedsskab og myndighederne i øvrigt. Vi skal hele vejen være snorlige i det her, så vi kigger også på vores egne organisation og er opmærksomme på eksempelvis, om nogen har sygdom i deres kredse, siger biblioteksleder Mette Høxbro.

I øjeblikket er der ikke tegn på, at Vejle Bibliotekerne står over for nye begrænsninger på grund af coronaen. Men nu har vi jo lært, at situationen er hurtigt skiftende.

- Folk er bevidste på det. Både vores personale og brugerne af biblioteket. Der sprittes af, man undgår at røre ved ting. Alle er gode til at gøre opmærksom på, hvis nogen kommer for tæt på hinanden eller glemmer håndspritten, vurderer Mette Høxbro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Vejle

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce