Annonce
Fredericia

Gågadeforening har nedlagt sig selv og hylder mangeårig formand

Den nuværende formand for Gågadeforeningen i Gothersgade, Daniel Dam (th.), overrækker på vegne af foreningens medlemmer en kurv til den mangeårige formand Jørgen Spetzler som tak. Foto: Thomas Nedergaard Rasmussen
Efter mere end 30 år har Gågadeforeningen for butikker i Gothersgade besluttet at nedlægge sig selv. Tirsdag blev en mangeårig formand overrasket med en hyldest for hans indsats i foreningen.
Annonce

Fredericia: Fra foråret næste år er det slut med gågadeforening i Gothersgade, der i flere årtier har holdt arrangementer for både kunder og medlemmer, da den har nedlagt sig selv.

Tiden er løbet fra foreningen, der oprindelig blev oprettet midt i 80'erne, fordi flere butikker i Gothersgade mente, der var for lidt gang i byen. I dag er det den modsatte historie.

- Efter Fredericia Shopping er blevet så god og stærk, er der ikke nogen fornuft i at have foreninger i forening, siger Jørgen Spetzler, der er kasserer i foreningen.

Efter Fredericia Shopping er blevet så god og stærk er der ikke nogen fornuft i at have foreninger i forening

Jørgen Spetzler, kasserer og mangeårig formand for Gågadeforeningen i Gothersgade

Annonce

Hoppeborge og vinsmagning

Jørgen Spetzler er tidligere mangeårige formand, og derfor havde den øvrige bestyrelse i gågadeforeningen besluttet sig for at hylde ham for hans indsats. Det skete tirsdag eftermiddag til stor overraskelse for hovedpersonen selv, der i hans egen forretning, Nyt Syn, fik overrakt en kurv med vin og andre godter.

- Det er som tak for, at du gennem mange år har taget det klart største læs for foreningen, lød det fra bestyrelsesmedlemmerne Daniel Dam, Christina Østergaard og Vathana Mahalingam, der bestyrer henholdsvis Miami, Le Noir og Ecco.

Gennem årene har foreningens hovedformål at trække folk til byens butikker. Det er sket med hoppeborge, temadage samt musik i forbindelse med Sommerrock. Medlemmerne har været butikkerne i Gothersgade mellem Danmarksgade og Jyllandsgade. De er også blevet inviteret til interne møder samt mad- og vinsmagninger.

Selvom gågadeforeningen formelt er nedlagt fra næste år, vil den fortsat sørge for, at der som de seneste år kommer julelys på juletræerne i Gothersgade. Der vil også stadig blive spillet musik i gaden, når der en gang om året holdes Sommerrock.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

VB siger farvel til forsvarsspiller

Vejle

Smittetrykket ligger stabilt i Vejle: Det ser værre ud på den anden side af kommunegrænsen

Annonce