Annonce
Børkop

Gårslev Byfest er endegyldigt aflyst

Det farverige løb FunRun, hvor man får smidt farve på sig, havde tidligere også fundet vej til Gårslev Byfest. Arkivfoto: Yilmaz Polat
Annonce

Gårslev: Uge 33 skulle igen have været festugen over dem alle for Gårslev Byfest. Så kom corona og aflyste. Nogle restriktioner blev efterhånden lempet og tændte et håb om, at mindre dele af byfesten kunne afvikles, men nu er håbet helt slukket. Gårslev Byfest 2020 er nu endegyldigt aflyst.

Børnebanko, dartturnering og ballroom-fitness var nogle af de oplevelser, som festgængerne kunne se frem til ved årets byfest, der skulle løbe af stablen mandag til lørdag.

Nye idéer var fundet, og gamle kendinge var blevet støvet af og klar til at blive genpræsenteret til dettes års byfest Gårslev i uge 33.

Hos Gårslev Byfestudvalg levede håbet længe, men nu er alt håb ude, lyder det fra festudvalgets formand Signe Bendorff Hansen,

- Der er stadig mange restriktioner, og vi har ikke lyst til at gennemføre noget og have det på vores samvittighed, hvis der sker et nyt udbrud, siger hun.

- Det meste kan godt lade sig gøre med de restriktioner, der er nu, men så er der pladskrav og krav til hygiejne, og selvom man prøver at opfylde kravene så godt, som det kan lade sig gøre, så kan det godt give problemer alligevel, siger hun.

Byfesten vender tilbage til næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce