Annonce
Børkop

Gårslev bymidte skal nu tegnes og formes

Man kunne give sit besyv med angående et kommende bytorv i Gårslev, og det gjorde mange, da arkitektfirmaet Labland stillede en campingvogn op midt i Gårslev. Privatfoto
Borgerne i Gårslev har kunnet møde op i en campingvogn og give deres besyv med angående, hvordan et kommende bytorv skal være, og hvad det skal indeholde. Det tilbud tog mange imod.
Annonce

Gårslev: Skal der laves en lille park? Måske store grønne byrum? Og hvad med parkeringspladser til Brugsen? Hvordan og hvor skal de være? De spørgsmål og mange andre kunne borgerne i Gårslev give deres besyv med omkring, da lokalrådet bød indenfor i en campingvogn.

Herinde (og omkring den) kunne borgerne skrive deres idéer og forslag ned, mens børn kunne tegne deres tanker.

- Det gik rigtigt fint. Vi gjorde det, mens der var grillaften hos Brugsen, så der var rigtig mange mennesker. Det var fantastiske rammer i fantastisk vejr, og mange tog mod tilbuddet om at besøge campingvognen, siger Henrik Juhl Kristensen, der er formand for Gårslev Lokalråd.

Der var, til tider, trængsel ved campingvognen. Privatfoto
Annonce

Tre skitseforslag

Det er arkitektfirmaet Labland, der ejer campingvognen, og arkitektfirmaet havde på forhånd budt ind med tre skitseforslag til, hvad et kommende torv ved brugsen og Dancenter kan indholde.

- Det er bare nogle forslag, så det er nok ikke sådan, det ender med at blive. Men måske tager man noget fra hver af de tre forslag og laver et fjerde. Nu har vi fået mange gode input fra borgerne, og de input tager Labland med videre i deres arbejde, forklarer lokalrådsformanden.

De næste skitser, som vil være mere detaljeret, bliver præsenteret til oktober, når der er årsmøde hos lokalrådet.

- Vi er glade for vores by, men der mangler en bymidte med noget mere æstetik og trafiksikkerhed, der samtidig er bæredygtig over for handelslivet. Vi skal have en mere levende bymidte, og det arbejde er vi i fuld gang med, siger Henrik Juhl Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midt i oprykningsfest: Minde om VB's storhedstid - og Brøndbys bratte fald - rykkes ned

Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce