Annonce
Børkop

Gårslev Hallen får håndsrækning fra fond

Gårslev Hallen får overrakt 70.000 kroner fra Fonden for Fynske Bank til ombygningen, der næsten er nået til ende. Her ses Arne Rahbek (tv.), formand for Gårslev Hallen, og Morten Unnerup Lyng, souschef i Fynske Bank i Børkop. Foto: Gårslev Hallen
Formand for Gårslev Hallen, Arne Rahbek, har modtaget en check på 70.000 kroner fra Fonden for Fynske Bank til den store ombygning i hallen.
Annonce

Gårslev: Siden efteråret har ombygningen af Gårslev Hallen været i gang til en pris af i alt 11 millioner kroner.

Og nu er en økonomisk håndsrækning rakt hallens vej.

Souschef Morten Unnerup Lyng fra Fynske Bank i Børkop har nemlig overrakt 70.000 kroner fra Fonden for Fynske Bank til Gårslev Hallens store ombygningsprojekt, der blandt giver bevægelseshandicappede mulighed for at dyrke fitness på lige vilkår med andre.

Formand for Gårslev Hallen, Arne Rahbek, er den glade modtager.

- Vi er selvfølgelig meget tilfredse med det store beløb, der vil indgå i den pulje, der skal bruges på inventar og til at skabe det miljø, vi ønsker i ombygningen. Det lokale erhvervsliv vil også blive kontaktet, i forhåbning om at vi kan få yderligere støtte, siger Arne Rahbek.

Hos Fynske Bank i Børkop roser man ombygningen i Gårslev Hallen.

- Vi er glade for, at Fynske Bank kan være med til at gøre en positiv forskel og støtte op om et rigtigt godt projekt, der har en stor involvering af frivillige kræfter, udtaler Morten Unnerup Lyng.

Rundt om hallen

Ombygningen koster samlet set 11 millioner kroner. Heraf støtter Vejle Kommune med 4,5 millioner kroner. Derudover støtter kampagnen 'Fitness for alle', som er et partnerskab bestående af Bevica Fonden, Realdania, Lokale og Anlægsfonden, Danske Handicaporganisationer, DIF, DGI, Parasport Danmark og Bevæg dig for livet - Fitness skyder to millioner kroner i projektet. Desuden har private og det lokale erhvervsliv også skudt penge i ombygningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børkop

Brysterne skal stadig støttes i Børkop

Annonce