Annoncørbetalt indhold

Gør dagligdagen mere effektiv med et smart home

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er rigtig mange fordele ved at indrette dit hjem med smart home-produkter. Først og fremmest kan de være med til at spare dig penge. Derudover kan disse intelligente enheder hjælpe dig med at gøre din dagligdag mere effektiv.

De seneste år er det blevet mere og mere populært at bygge et smart home. Tidligere var det meget dyrt at indrette sit hjem på denne måde. Men i dag kan du sagtens gøre dit hjem mere intelligent uden at bruge en masse penge. Der findes et hav af forskellige smart home-produkter på markedet, så du kan vælge, hvilke løsninger der fungerer bedst for dig.

Annonce

Hvis du ikke er helt klar over dine muligheder, får du her et overblik over nogle af de intelligente enheder, du kan vælge mellem.

Hvorfor bør jeg indrette mit hjem med intelligente enheder?

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør overveje at indrette dit hjem med intelligente enheder.

Drømmer du om at vågne til en kop friskbrygget kaffe hver morgen? Så kan det være, at du bør købe WiFi-stikkontakter. Du kan blandt andet tage et nærmere kig på sonoff produkter.

Vil du gerne spare på energien og dermed penge, så er smart belysning et godt valg. Der er desuden ingen grund til at lade din radiator være tændt hele dagen, mens du ikke er hjemme. Her kan det være en fordel med en smart termostat, så du kan styre temperaturen på farten.

Hvilken type produkter kan jeg vælge mellem?

Et smart home kan bestå af en lang række af enheder. De fleste kender til smart belysning og smart termostater. Men der findes andre løsninger.

Overvåg dit hjem med et smart alarmsystem og kameraer

Har du et smart alarmsystem og kameraer, har du mulighed for altid at følge med i, hvad der foregår indenfor og rundt om dit hjem. Dette gør sig gældende uanset, om du er derhjemme, på arbejde eller på ferie.

Et smart alarmsystem giver dig typisk direkte besked på din smartphone, hvis alarmen på et tidspunkt går. Det kan blandt andet hjælpe dig med at undgå indbrud. Takket være kameraerne kan du ligeledes tjekke, om dine børn er kommet godt hjem fra skole, hvordan din hund har det eller lignende.

Få styr på playlisten med en smart højttaler

I stedet for at vælge en almindelig højttaler kan du anskaffe dig en smart højttaler. Disse højttalere kommer med flere praktiske funktioner, og du kan skifte sang enkelt og ligetil, når du har lyst til det.

Du kan tilmed anskaffe dig en stemmestyret højttaler, så du kan styre din playliste eller skrue op eller ned for lyden med hjælp fra blot din stemme.

En smart ringeklokke er også en god idé

Det kan være rart at finde ud af, hvem der ringer på dørklokken, inden du overhovedet åbner døren. Det kan du, hvis du har en smart ringeklokke via for eksempel din mobiltelefon. Er du ikke derhjemme, kan du som regel også undersøge, hvem der ringer på døren.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.