Annoncørbetalt indhold

Gør-det-selv med det helt rigtige udstyr

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man skal bygge eller pudse op helt selv, så er det helt essentielt, at man finder frem til det helt rigtige udstyr, så byggeprocessen går smertefrit. Her skal vi kigge lidt nærmere på, hvad du har brug for, så du kan gøre-det-selv. 

Begynd med det essentielle 

Annonce

Hvad du har brug for, kommer selvfølgelig helt an på, hvad det er for et projekt du skal gennemføre. Det alle dog har brug for, enten om de skal bygge noget fra grunden, eller om de bare skal fixe og lave lidt vedligehold selv, er godt værktøj. Man kan til fordel gå til indkøb af en standard værktøjskasse, så man altid har de mest basale ting tilgængelige. Du tænker måske at du ikke har brug for at investere i godt værktøj, fordi du ikke skal bruge det til et omfattende projekt, men det er altid en god ide at tænke kvalitet, når det kommer til værktøj. Dermed behøver du kun at købe det en enkelt gang, i stedet for at skulle købe nyt, fordi man har købt for lav kvalitet. Det er også vigtigt, at man har værktøj som kan præstere, selv hvis det ikke er til tunge opgaver. Det at man ved at det virker, når man skal fixe noget, er nemlig en god tryghed at have i alle hjem, uanset hvor handy man måtte være.


Beskyt dine hænder

Dine hænder er noget af det mest udsatte, når du arbejder med kemikalier, bygvarer eller værktøj, og derfor er det meget vigtigt, at du beskytter dine hænder, når du skal bygge eller reparere. Det kan du nemt gøre med gode arbejdshandsker. Der findes ikke kun èn enkelt type arbejdshandske, der er mange forskellige varianter du kan vælge mellem, så du kan beskytte dine hænder optimalt, når du skal lave et projekt.

Det er farligt at få skader og sår på hænder, der er forårsaget af skarpe søm eller endnu værre - værktøj. Det er heller ingen god ide at arbejde med kemikalier eller cement og lignende materialer, uden at have gode handsker på. Det er dog en god ide at tænke lidt over, hvad dine handsker ideelt set bør kunne.

For det, der kan være lidt irriterende med at have handske på, når man skal bygge eller fixe, er at det kan begrænse mobilitet til en vis grad. Det findes der heldigvis råd for. Med maxiflex handsker får du en kraftig og fleksibel handske, der holder i lang tid. Så får man det meste ud af sin handske, og den kan bruges til flere projekter.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.