Annoncørbetalt indhold

Gør-det-selv og byg din egen terrasse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når det gode vejr viser sig i Danmark, så er det med at komme udenfor. Vi har ikke uendelige solskinsdage på et år, så det gælder om at udnytte selv den mindste solstråle. Der findes mange projekter du kan kaste dig over, hvis du gerne vil optimere din have eller dit udendørsmiljø. Du kan bygge en bænk, hænge en hængekøje op eller starte på et større projekt som en ny terrasse. Hvis du udvælger de rette materialer og terrassebrædder, kan en terrasse holde i mange år, og vil tilføre mere værdi til huset, men også tilføje en stor glæde til dig, som skal benytte dig af terrassen. En terrasse kan både benyttes om sommeren, men også når det bliver koldere, hvis du eksempelvis tilføjer terrassevarmere.

Udvælg de rigtige materialer

Annonce

Inden du går i gang med at bygge din nye terrasse, er der et par ting du skal overveje. Det er en god idé at lave præcise mål, så du ved hvor stor den skal være. Hvis du gerne vil bevare et grønt areal, skal du ikke bygge hele haven om til én stor terrasse. Derudover skal du overveje hvilke materialer du vil bruge. Trykimprægnerede terrassebrædder er yderst velegnet til at bygge en terrasse med, da brædderne er meget holdbare og modstandsdygtige over for vand. Du skal derfor ikke bekymre dig når det regner eller vejret ikke er fantastisk, da brædderne kan klare det meste vind og vejr. En anden anerkendt træsort vi har på markedet er Gul Cumaro ovenikøbet i FSC-certificeret træ. Træsorten har en ensartet struktur samt en flot farve og findes derfor på mange terrasser rundt i Danmark. Der findes flere træsorter og materialer på markedet, du skal derfor finde ud af hvilket resultat du ønsker.

Beskyt dine terrassebrædder

Hvis du gerne vil sikre dig en optimal holdbarhed, skal du sørge for at vedligeholde din terrasse. Nogle materialer vil være mere vedligeholdelsesfrie end andre, men det anbefales stadig, at du giver terrassebrædderne træolie eller træbeskyttelse. Træbeskyttelse vil sikre træets holdbarhed, og med det danske klima er vi nødt til passe på vores udendørs træværk. Årstiderne vil nemlig byde på både regn og slud, sol, frost og sne som kan forværre træets levetid. Med træbeskyttelse er du sikret træ, der kan tåle alt slags vind og vejr. Hvis du har hænderne godt skruet på, kan du derfor hurtigt give din færdige terrasse en omgang, og have god samvittighed efterfølgende. Det er fedest at vise en gennemført terrasse frem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.