Annoncørbetalt indhold

Gør din have klar til sommerferie

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi er nu over halvvejs gennem juni, og det betyder også, at sommeren i Danmark for alvor er gået i gang. Vejret de sidste par uger har budt danskerne på mange varme dage med blå himmel og en del solskinstimer. Det varer heller ikke længe før, at børn og unge rundt i hele landet starter på deres sommerferie, og dermed får en pause fra skolen eller studiet.


Annonce

Nogle af os voksne er også så heldige, at vi kan se frem til en eller flere ugers ferie i løbet af sommermånederne. Den danske sommer lægger derfor op til gode dage i haven med sjov og leg og hyggelige stunder med venner og familie. Man kan gøre det dejligt for en selv, hvis man allerede nu begynder at gøre haven klar til de mange timer, der skal bruges ude i haven.


Forkæl dine fliser

Vi kender alle til, at der findes både store og små projekter, som bør gøres, når man er have og husejer. De små projekter er lettere at overkomme i løbet af den travle hverdag, men der findes altid de større projekter, som man ved, at man bør få gjort, men som altid bliver udskudt.


At få rengjort og forkælet ens fliser, med for eksempel en god omgang algefjerner, kan være en af dem. Algefjerner er en skumbehandling, der påføres på områder, som er alge-ramt. Med algefjerner er det muligt at behandle både facader, træterrasser og tage, men mange kender nok særligt til, at ens fliser kunne have godt af en tur.


En algebehandling kan foregå året rundt, men det er en oplagt mulighed at få det gjort i foråret eller starten af sommeren, så man rigtigt kan nyde resultatet af de flotte og rengjorte fliser i løbet af sommeren, og de næste mange år fremover.


Få klaret de mindre opgaver 

Når man ikke har ferie endnu, så er det begrænset, hvor store opgaver og projekter man har tid til at få klaret i løbet af hverdagen. De store projekter kan derfor med fordel gemmes til, at man har fået ferie, for der er der bare bedre tid og mere overskud til at få gjort de ting.


Det er dog smart, hvis man i løbet af sin hverdag får udført de mindre opgaver, som samlet kan være med til, at ens have ser mere indbydende ud. Når man får ferie, så er det nemlig de færreste mennesker, som har lyst til at bruge deres fridage på at knokle og arbejde hårdt på, at få deres have til at stå skarpt. Man kan derfor hjælpe sig selv ved at få klaret de mindre opgaver inden ferien rammer, så listen med ting man skal have gjort på den måde er kortere, når man går på ferie.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.