Annonce
Vejle

Gadegøgl og kærlighed på Bøgevangskolen

I den kommende musikcal på Bøgevangskolen spiller blandt andre "Gokke Solskin" alias Niels Kristian Olsen med. Privatfoto

Vejle: Bøgevangskolen er tæt på at kunne præsentere årets musical.

- Hvert andet år arbejder vi i tre uger med at sætte vores egen musical op. I år er temaet ”Gadegøgl og kærlighed”, oplyser musiklærer på Bøgevangskolen, Michael Bhutho.

Musicalen opføres i alt fire gange fredag til søndag for et inviteret publikum af nuværende og tidligere elever samt deres forældre.

Titlen på forestillingen er "Man skal være no'et - man skal bli' til no'et!" Det er en fortælling om det lille velfungerende samfund med en velmenende regering, der for at gøre det lettere at være regering indretter et kasse system til de borgere, der ikke kan klare sig selv gennem samfundsmaskineriet. Kasserne passede ikke ret godt, så for at lukke munden på kritikerne - og spare "kassen" - lavede man et inklusionsprincip.

Bøgevangskolen har cirka 60 unge mennesker med særlige behov under uddannelse. De fleste er i gang med en treårig ungdomsuddannelse STU. Det er en uddannelse, som sætter fokus på personlig- og social udvikling, sammenholdt med undervisning i almindelige skolefag samt botræning. Formålet med uddannelsen er at gøre den unge så selvhjulpne som muligt.

Bøgevangskolen i Vejle byder på en forestilling hvert andet år. I år er blandt andre "Yrsa Dollargrin" alias Ditte Malling Olsen på scenen. Privatfoto
Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB vandt igen - og den bedste var på midten

Annonce