Annonce
VB

Gâlcă fortsætter i VB efter nedrykning: Resten af trænerteamet er snart på plads

Constantin Gâlcă står også den kommende sæson i spidsen for VB's bedste hold, men endnu er team omkring ikke helt på plads. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Morten Bisgaard bliver også den kommende sæson en del af trænerteamet omkring Vejle Boldklubs bedste hold.
Annonce

Vejle: Det ligger nu fast, at Constantin Gâlcă bliver manden, som næste sæson skal forsøge at få Vejle Boldklub retur til Superligaen.

Rumæneren kom til i marts og erstattede Adolfo Sormani, da italieneren og VB skiltes. Constantin Gâlcă lavede på daværende tidspunkt en aftale med VB, som strakte sig til sommeren 2020, og selvom VB med Constantin Gâlcă rykkede ud af Superligaen, fortsætter træner og klub samarbejdet.

Ifølge Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, ligger det fast, at Constantin Gâlcă også næste sæson får selskab af trænerassistent Dimitru Uzunea. Uzunea kom til klubben sammen med Gâlcă, og det samme gjorde målmandstræner Valentin Covaciu, men målmandstræneren kom på en aftale af blot et halvt års varighed, og den er endnu ikke forlænget.

Annonce

Tre italienere stopper

Det ligger desuden fast, at Morten Bisgaard fortsætter som en del af teamet omkring Gâlcă.

- Vi forventer, at vi i løbet af meget kort tid har hele trænerstaben på plads, siger Jacob Krüger.

Ifølge Folkebladets oplysninger siger VB farvel til den italienske trio Gabriele Faccia, Mattia Fantuzzi og

Chiara Galla. De blev alle i klubben, da Adolfo Sormani rejste, men de er nu også fortid i Nørreskoven. Gabriele Faccia og Mattia Fantuzzi var truppens fysiske trænere, mens Chiara Galla var den ene af de to fysioterapeuter. Den anden, Asger Pedersen, fortsætter.

Dermed skal der efter alt at dømme hentes en ny fysisk træner, og det kan betyde gensyn med rumænske Pruña Ciprian-Daniel, som i foråret 2017 stod for den fysiske træning for VB’s førsteholdstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce