Annonce
Børkop

Galleri Bibelland glæder sig over fine besøgstal

Gert Grube nyder at vise rundt i galleriet og fortælle om de tanker, der ligger bag hans forskellige værker. Foto: Vibeke Frost Oxholm

Gert Grube nyder at vise rundt i galleriet og fortælle om tankerne bag hans mange skulpturer.

Annonce

Brejning: Det er nogle af livets store, universelle emner, Gert Grube brænder for at fortolke i sine skulpturer. Både de svære følelser som afmagt, sorg, skyld og ensomhed, men bestemt også de glade som sejr, fred og forsoning.

Siden 2011 har han stået i spidsen for Galleri Bibelland i Brejning, hvor flere end 40 af hans skulpturer udgør den faste del af galleriets udstilling. Derudover er der skiftende udstillinger af en række andre kunstnere.

Og de tankevækkende værker er der fin interesse for at se, fortæller Gert Grube.

- Sidste år var der i alt 625 besøgende. De 338 af dem kom i galleriets faste åbningstid søndag eftermiddag. Resten kom i forbindelse med ferniseringer eller bestilte besøg, forklarer han.

Annonce

Nyder at formidle

I år har der indtil videre været ni bestilte rundvisninger, og der venter endnu en senere i august. Det glæder Gert Grube meget.

- Det er dejligt, når folk går rundt på egen hånd og ser værkerne i åbningstiden, men jeg kan rigtig godt lide at gå med og formidle nogle af de tanker, der ligger bag de forskellige skulpturer, siger han.

Forleden besøgte 17 gæster, der var på bibelcamping hos Mørkholt Strand Camping, galleriet i Brejning.

- Jeg har før oplevet Gert fortælle, og han gør det godt. Derfor ville jeg gerne med på rundvisning her. Samtidig passer det godt i tråd med det, der optager os på campen, fortæller Kirsten Borum Poulsen.

- Skulpturerne minder os blandt andet om vigtigheden af bøn og at slippe glæden løs. Det er et fint sted, som sætter nogle gode tanker i gang, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Lyt med: For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Vejle Boldklub For abonnenter

VB tog point mod FCK, men en anden ting er næsten vigtigere

Vejle

Bekymring breder sig på lærerværelserne: Vejle-lærere kan ikke overholde afstandskravene

Annonce