Annonce
Kultur

Gamle elever vendte tilbage efter 50 år: Vi fik næsten lyst til at begynde i skolen igen

Forrige uge var der gensynsfest for disse folk, der gik i samme klasse for 50 år siden i Jelling.Forreste række fra venstre: Keld Albrechtsen, Esben Back, Ellen (Petersen) Mortensen, Lene Dam, Svend Aage Olesen.Midter rækken fra venstre: Jonna Jørgensen, Sonja (Pedersen) Kjær Svane, Bodil (Pedersen) Bod Lund, Gerda Juul (Christiansen) Olesen, Hanne (Nørgaard) Vilain, Steffen Steffensen, Frans Andersen.Bagerste række: Marna Thomsem, Kjeld Ingvorsen, Lene (Johnsen) Nielsen, Alf Andersen, Lene (Rasmussen) Schou, Annelise (Jacobsen) Kristensen, Ruben Mols Jepsen.Navnene i parentes er efternavnet, da de gik i skole, men er senere blevet ændret ved giftemål. Privatfoto

Jelling: Forrige uge mødte 19 jubilarer og en enkelt lærer fra Jelling Statsseminariums Øvelsesskole op til en mindeværdig 50 års jubilæumsdag i Jelling.

Styregruppen havde fundet frem til 26 ud af 27 mulige.

- Fire gamle klassekammerater er her ikke mere, og tre var forhindret i at deltage, fortæller Svend Aage Olesen fra styregruppen.

Dagen startede med et besøg i de gamle skolelokaler, der i dag bruges af Jelling Friskole. Her fortalte Brian Salomonsen, skoleleder på Jelling Friskole, om skolens virke.

- Det var så godt, at vi "næsten" fik lyst til at begynde i skolen igen, lyder det fra Svend Aage Olesen, som i dag bor i Vejle med konen Gerda, der også gik på øvelsesskolen.

Bagefter var der kaffe på Café Sejd, hvor alle var med i en præsentationsrunde og herefter gik snakken om de gamle dage. Sidst, klassen var sammen, var til 25 års jubilæet i 1994.

- Dagen var helt igennem en dejlig oplevelse, og der var stemning for at mødes igen om fem år, siger Svend Aage Olesen.

Annonce
13. august 1994 havde klassen 25 års jubilæum. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Læge har gjort det før: Opdagede tegn på kræft hos fremmed i Bilka-kø

Erhverv

Hundredvis af jakker i ny pop op-butik

Annonce