Annonce
Kultur

Gammel vin på nye tasker

"Gammel vin på nye tasker" er City Singlers femte show og samtidig gruppens 10-års jubilæumsshow. PR-foto
City Singlers anmelderroste jubilæumsshow i Vejle Musikteater finder sted den 12. oktober.

Vejle: "Gammel vin på nye tasker" er navnet på City Singlers nye jubilæumsshow og kan opleves i Vejle Musikteater 12. oktober.

Og skal man tro anmelderne, er City Singlerne igen klar til at tage publikum med på en rutsjetur gennem kvinders liv med alle deres skønne, kiksede, smukke og uperfekte aspekter fortalt med lige dele kærlighed og selvironi.

Både Kulturtid og Out & About giver showet fem stjerner, ligesom kulturmagasinet Tipkbh skriver: "Det er simpelthen for sjovt til at lade være."

Annonce

Nyt koncept

En rygskade har vist sig at være mere drilsk end først antaget, og Anne Louise Hassing når desværre ikke at blive klar til at lave liveshows og må derfor trække sig fra scenen i det nye show. Hun medvirker dog fortsat som kreativ kapacitet og via sjove indslag på storskærme i selve showet.

- City Singler står sammen, udtrykker Trine Gadeberg i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at showet fortsætter i samme stil med den grovkornede musikalske satire, som publikum kender og elsker.

"Gammel vin på nye tasker" er City Singlers femte show og samtidig deres 10-års jubilæumsshow. I showet vil der være fuldt spark på sjove sketches, lækre sange, flotte og vilde kostumer samt sjove videoindsalg på storskærme, der spiller op til det, der sker på scenen.

City Singler består af Trine Gadeberg, Kaya Brüel, Anne Sofie Espersen og Anne Louise Hassing.

Billetten kan købes på billetten.dk. /Larsen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB-træner: Vi skabte nok til at vinde

Annonce