Annonce
Navne

Garvet leder og byggespecialist bliver byggechef i Skanderborg Kommune

Kirsten Andersen bor i Viborg med sin mand, og de har to børn, som er flyttet hjemmefra. Pressefoto

Ansættelse: 54-årige Kirsten Andersen tiltræder 17. maj som chef for Skanderborg Kommunes nyoprettede afdeling Anlæg og Ejendomme, der bl.a. får ansvar for styring af ejendomsområdet, kommunale bygninger, byggeprojekter og energioptimering.

Hun skifter fra en stilling som områdechef i landinspektørfirmaet Geopartner. Tidligere har hun bl.a. været afdelingsleder i Kommunale Ejendomme i Herning Kommune og afdelingschef i Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune.

Kirsten Andersen er uddannet bygningsingeniør og har suppleret med lederuddannelse og lederudvikling i forskellige former. Hun har været redaktør på publikationen "Håndbog for den kommunale bygherre".

Annonce

- Væksten i Skanderborg Kommune gør, at vi har rekordmange byggeprojekter i støbeskeen. Der er en stor opgave i at sikre den strategiske styring af anlægsområdet og håndtering af hele vores brede palet af kommunale ejendomme, og derfor er vi glade for, at vi har ansat Kirsten Andersen. Hun kommer med stor ledelseserfaring, indsigt i byggeri og evne til at styre projekter i mål i samspil med politikere, brugere og lokale aktører, siger direktør i Skanderborg Kommune Asbjørn Friis Jensen i en pressemeddelelse, hvori det fremgår, at kommunens anlægsbudget i 2021-2024 er på 957 mio. kr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Den ene gravede have - den anden ligger syg og har lånt krykker: Vandrekammerater tager ny udfordring næste år

Billund

S-politikere kæmper for syriske flygtninge: - Vi er rystede over, at man vælger at hjemsende mennesker på et utroligt tyndt grundlag

Alarm 112 For abonnenter

87-årig døde ved brand i ældrebolig: Der var hverken røgalarm eller sprinkler i lejligheden

Annonce