Annonce
Børkop

Gauerslund IF Fodbold fortsætter positiv vækst

Brian Wagner blev hædret som årets træner. Formanden for boldklubben, Frank Buchmann, ses til højre. Privatfoto

Generalforsamlingen viste, at det summer af fremdrift hos Gauerslund IFs fodboldafdeling. 624 medlemmer, sportslig god udvikling og masser af aktiviteter

Gauerslund: Gauerslund-modellen. Sådan siger man i DBU regi, efter Gauerslund IF Fodbolds succesrige model for opstart af pigefodbold i foråret 2017.

Et initiativ, der resulterede i, at et halvt hundrede pigespillere trak i fodboldstøvlerne og nu er blandt de hele 624 medlemmer, klubben har. Dermed er fodboldklubben en af 7080's absolut største foreninger.

Det kunne formand Frank Buchmann gøre status for på foreningens generalforsamling, hvor de cirka 40 fremmødte nød godt af kaffe og kage fra nystartede Sportscafe 7080.

Han kunne således fortælle om aktiviteter som Asylligaen, der har gæstet det lokale stadion. Asylligaen er startet af tidligere Brøndby-formand Per Bjerregaard og flere andre fodboldkoryfæer.

Også samarbejdet med FC Midtjylland har kastet positive resultater af sig. Således været både pige- og på drengespillere været i talentforløb.

Annonce
Lars Ahle (tv) blev hædret for sin store indsats. Privatfoto

Kunstgræs og boldrum

Klubben nyder virkelig godt af kunststofbanens tilkomst. Faktisk er der så meget aktivitet på den, at der reelt kunne være behov for en bane mere.

Næste skridt omkring banerne er tilblivelsen af et boldrum eller materialeskur, som vil blive bygget mellem kunststofbanen og opvisningsbanen, men arbejdet er forankret i kunststofbanens regi. Skuret ventes at stå færdig inden sommerferien og vil lette det daglige arbejde de mere end 70 frivillige yder på træningsbanerne.

2017 var også året, hvor man tog hul på samarbejdet med både Fælleshåbsskolen og Englystskolen, hvor overbygningselever har fodbold som valgfag.

På generalforsamlingen blev en række trænere, frivillige med videre hædret.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ny vej er afgørende for Kvickly

Sport

Dommere i styrkeløft

Annonce