Annoncørbetalt indhold

Gaveideer til den legesyge familie

Dette indhold er sponsoreret

December måned slår sine folder, og det betyder unægtelig, at julen også er kommet godt i gang. Julen er jo en speciel tid, hvor du skal samles med din nærmeste familie. I har sikkert traditioner for at spise noget lækkert mad. Måske ser i nogle bestemte film hvert år? Og i har sikkert også faste regler for, hvordan dansen om juletræet foregår. Og så giver i naturligvis gaver til hinanden som alle andre familier. Men måske er din familie lidt anderledes. Er i en familie, der bare ikke kan sidde stille, og som ikke kan lade være med at konkurrere og lege hele tiden? Det er slet ikke så unormalt endda, og det kan give en særdeles fed dynamik i en familie. Men når det kommer til at give gaver, så betyder det også, at du bør genoverveje, hvilke gaver du giver. Med en familie som din så falder uldsokker og tøj ikke nødvendigvis i god jord. Nej, i stedet burde du overveje at give noget til hele familien, der er med til at understøtte jeres legesyge og konkurrenceprægede ånd. Står du og er en smule i tvivl om, hvilke gaver, der mon kan ramme plet her? Så frygt ej. Vi hjælper dig på vej med en lille og konkret liste over en række gaveideer til den legesyge familie. Så giver du ikke kun en gave til én person. Nej, du giver en gave til hele familien.

Første meget veloplagte gave, du kunne overveje, er Spilleborde. Et spillebord kan være mange forskellige ting. Men det er sikkert, at det vil falde i god jord hos familien. Et spillebord kan være et bordtennisbord. Det kan også være et fancy air-hockey-bord, hvor familien kan konkurrere løs. Hos Fedepriser.dk kan du få spillebordet i hus. Her er et bredt udvalg, der blandt andet dækker bordfodbold, pokerborde og multiborde lavet med flere sjove spil. Det er en gave, der sætter gang i julen.

Annonce

Selvom det er bidende koldt derude i skrivende stund, så kan du også vælge at give en underholdende gave, der først kan bruges når vejret bliver en del varmere. Hos Fedepriser kan du nemlig også få det Største udvalg af badebassin og pools. Så er det blot at finde en størrelse og en løsning, der passer din kære familie, og så kan i plaske rundt i det dejlige danske sommervejr.

Sidst så kan du også overveje at give en af de helt store gaver. Hvis pengene og lysten er til det, så giv din familie en aktiv ferie i gave, hvor i alle kan hygge jer og have det sjovt. Det kan være en cykeltur, et ophold på et trænings-resort eller noget helt tredje. Send dig og din familie et sted hen, du ved i vil få glæde af.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.