Annonce
112

Gemte en mand sig i sundhedshuset lørdag aften? Vagt tilkaldte politiet

En vagt var overbevidst om, at der lørdag befandt sig en mand i sundhedshuset. Arkivfoto: Palle Herløv
Annonce

Fredericia: En vagt var lørdag overbevist om, at der befandt sig en mand inde i Fredericia Sundhedshus – nærmere bestemt i køkkenet. Derfor kontaktede han klokken 18.53 politiet for at få assistance.

- Vi gennemgik bygningen, da vi kom frem, og vi fandt ingen mand. Men vi fandt ud af, at der stod et vindue åbent, så der kan meget vel have været en person derinde. Der var ingen tegn på, at der var blevet stjålet noget, lyder det fra Hans Hoffensetz, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi.

Efterfølgende patruljerede politiet rundt i området, men det fandt intet mistænkeligt i den forbindelse.

Annonce

Hash i blodet

En 33-årig mand fra Korsør blev lørdag aften klokken 21 stoppet af en patrulje på Snoghøj Landevej ved Erritsø Bygade. Manden, der kom kørende i en Citroën, blev testet positiv for både cannabis og amfetamin i blodet. Da politiet efterfølgende ransagede køretøjet, fandt det en mindre klump hash. Sjællænderen er nu sigtet for kørsel i påvirket tilstand.

Samme sigtelse landede hos en 24-årig mandlig bilist, der helt rutinemæssigt blev stoppet på Nørrebrogade ved Lathyrusvej klokken 19.55. Hans prøve slog også ud på cannabis, hvilket han blev sigtet for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce