Annonce
Ikast-Brande

Gennemkørselsforbud fastholdes

Dalgasvej i Brande slipper for gennemkørsel af lastbiler. Arkivfoto
Politikerne lyttede til borgernes indsigelser og fastholder forbuddet mod lastbilers gennemkørsel ad Stationsvej og Dalgasvej.
Annonce

Brande: Medlemmerne i Ikast-Brande Kommunes teknik- og miljøudvalg fulgte borgernes indsigelser, da punktet om en eventuelt tilladelse til lastbilers gennemkørsel ad Stationsvej og Dalgasvej blev drøftet på udvalgets møde i tirsdags.

Embedsmændene havde anbefalet politikerne at ophæve forbuddet, men politikerne var ikke i tvivl og fastholdt forbuddet.

Samtidig besluttede de, at politiet skal kontaktes med henblik på bedre skiltning, så lastbilchaufførerne ikke er i tvivl om forbuddet.

Medlem af teknik- og miljøudvalget, Carl Jensen (V), fortæller, at udvalgsmedlemmerne egentlig aldrig har været i tvivl om opretholdelse af forbuddet, men da kommunen modtog henvendelse fra nogle borgere, som klagede over, at der er mange lastbilchauffører, der, trods forbuddet, alligevel benytter denne strækning for at komme igennem Brande, ja, så blev udvalgsmedlemmerne enige om at foretage en høring blandt de berørte lodsejere.

Høringen viste, at der er massiv modstand mod at ophæve forbuddet, og der var således fuld opbakning til beslutningen om at opretholde gennemkørselsforbuddet blandt udvalgsmedlemmerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce