Annoncørbetalt indhold

Genvind selvtilliden med en brystforstørrende operation

At man har det godt med sig selv, er vigtigt for den almene trivsel og velvære. For mange kvinder udgør brysterne en stor del af deres femininitet, men det er ikke alle, som er lige tilfredse med, hvad naturen har givet dem. Nogle har været glade for deres udseende, men der kan have været livsbegivenheder, som har gjort, at det ikke længere er tilfældet. Derfor er der hvert år rigtig mange kvinder, som får foretaget en brystforstørrelse.

Når der skal være balance mellem krop og selvfølelse

Er man ikke tilfreds med, hvad man ser i spejlet, så skal man ikke skamme sig over at gå til en professionel for at få problemet løs. For nogle kan positive tanker være nok, men hvis det ikke er tilfældet, så er det nok mere en plastikkirurg, som man skal have fat i.

Der kan være forskellige grunde til, at man vil have en brystforstørrende operation. For de yngre kvinder handler det som oftest om at få en større barm for at opnå et bestemt kropsideal. For de mere modne kvinder handler det mere om at få genskabt en mere fyldig barm, efter de har været gravide og ammet.

Nogle kvinder er også født med asymmetriske bryster, hvor det ene er meget større end det andet. Her er ønsket således at få udjævnet størrelsesforskellen, så der opnås et harmonisk resultat. Andre har måske gennemgået et større vægttab, og som følge deraf har de mistet meget voluminen i deres bryster.

En grundig forundersøgelse er essentiel

En brystforstørrelse er et stort indgreb, hvorfor det er nødvendigt med en grundig forberedelse og forventningsafstemning, inden du lægger dig på operationsbordet.

Inden du skal igennem operationen, skal du ind til en forundersøgelse, og før det får du udleveret en masse information, som du skal læse og forstå. Dette er for at sikre, at du er indforstået med, hvad der kommer til at ske i dit forløb.

Når dagen er inde til din forundersøgelse, bliver dit helbred undersøgt, så kirurgen er sikker på, at du er sund og rask nok til at få foretaget operationen. Der er visse faktorer, som medvirker til at øge risikoen ved kosmetisk kirurgi, og det er blandt andet overvægt og rygning. Det anbefalede BMI er 27, og du må max have et BMI på 30. Er du ryger, bedes du stoppe din rygning 4 uger før operationer til 4 uger efter operationen.

Få hjælp til at vælge det helt rigtige implantat

Efter du har gennemgået det helbredsmæssige tjek, vil du og kirurgen snakke om de ønsker, som du har til dine nye bryster. Her får du vist forskellige typer implantater, så du selv kan se og røre og tage en beslutning, som passer med dine ønsker og behov. Kirurgen vil dog måle dine bryster for at hjælpe dig med at vælge det implantat, som er mest egnet til din situation.

Her skal du også være obs på, at resultatet fra operationen ikke vil vare evigt. Din livsførelse og begivenheder som graviditeter, vægtøgning eller -tab vil alle sammen påvirke, hvordan dine bryster ser ud.

Denne artikel er sponsoreret af plastikkirurg Philip Pfeiffer.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.