Annonce
Billund

GGIF'erne er tilbage på håndboldbanen

Efter en spiller på Grindsted-holdet blev testet positiv for covid-19, har alle spillerne nu været igennem en test. Ingen yderligere er testet positiv, og håbet er, at weekendens kamp kan gennemføres som planlagt. Arkivfoto: Alex Hermann
Grindsted-spillerne er vendt tilbage til træningsbanen, efter truppen har været ramt af covid-19. Håbet er, at weekendens kamp kan afvikles som planlagt.

Grindsted: De bedste håndboldspillere på Grindsted GIF's 1. divisionshold er igen begyndt at træne, og forhåbentlig kommer de i weekenden til at spille kamp.

For en uge siden blev spillet sat på pause, da en Grindsted-spiller blev testet positiv for covid-19. Weekendens kamp blev aflyst, men i denne uge er de fleste af spillerne vendt tilbage til træningen.

Klubben har krævet, at alle spillere skulle testes negativ to gange, inden de kunne begynde at spille igen.

Annonce

- Det er trods alt kun håndbold, så vi fastholder, at de skal have fået et negativt svar på test nummer to. Men hvad de gør i forhold til deres arbejde, blander jeg mig ikke i, siger Grindsted-træner Flemming Pedersen.

De grundige tests viste, at der i Grindsted-truppen var mere end ét tilfælde af covid-19, men alle er nu kommet over sygdommen og er klar igen.

Kamp i weekenden

På lørdag skal Grindsted efter planen en tur til København for at møde Ajax København. Om den kamp bliver en realitet, eller om den også må udskydes, er i sidste ende op til Dansk Håndbold Forbund.

- Hvis DHF synes, det er en god idé, så spiller vi. Vi har lige rejst os fra isolation, og vi har et konstateret smittetilfælde, så om der skal gå en uge mere, så vi er på den sikre side, må forbundet tage ansvaret for. Hvis de beder os om at stille op, så stiller vi op, siger Flemming Pedersen.

Også den Grindsted-spiller, der som den første blev testet positiv for covid-19, er nu tilbage på banen og forhåbentlig klar til kamp.

- Det håber vi, for der er gået så lang tid, at han er kommet igennem sit symptomfri forløb på 48 timer. Han er startet på arbejde igen og starter med at træne igen onsdag. Jeg har det princip, at de skal starte på arbejde, inden de kan begynde at spille håndbold, siger Flemming Pedersen.

Annonce

Flot åbning

Grindsted GIF har fået en forrygende åbning på 1. division, hvor de første tre kampe har resulteret i tre overraskende sejre. Især i udekampen i Herning mod HC Midtjylland kom det som en overraskelse for de fleste, at Grindsted var i stand til at hive to point med hjem.

Næste hjemmekamp er efter planen den 10. oktober klokken 15, hvor TM Tønder kommer på besøg i Grindsted.


Hvis DHF synes, det er en god idé, så spiller vi.

Grindsted-træner Flemming Pedersen om weekendens kamp.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

DBU: Christian Eriksen er vågen efter kollaps

Annonce