Annonce
Billund

GGIF ligger stadig i toppen efter 0-0 mod Vejen

Grindsted GIF ligger stadig i toppen af serie 2, efter det blev til 0-0 mod Vejen. Foto: Alex Hermann
Det blev en målløs affære, da Grindsted GIF lørdag havde besøg af Vejen SF i fodboldens serie 2. Dermed ligger Grindsted stadig i toppen af rækken.
Annonce

Grindsted: Fodboldherrerne i Grindsted GIF er fortsat ubesejret i denne sæson, og muligheden for oprykning er således bestemt stadig til stede.

Lørdag eftermiddag måtte holdet dog nøjes med et enkelt point, da Vejen SF var på besøg i Grindsted til et vaskeægte topopgør. Gennem de 90 minutter lykkedes det ingen af holdene at finde frem til modstandernes netmasker, og kampen sluttede derfor, som den begyndte: 0-0.

- Resultatet er skuffende eftersom vi gennemførte dét, som vi havde talt om inden kampen. Præstationen var ud over enkelte udfald god uden at blive prangende, lyder det fra Grindsted-træner Christian Thorne.

- Vi gjorde mange ting rigtigt, og vores tydeligste opgave i forhold til modstanderne lykkedes faktisk rigtig godt, siger Grindsted-træneren.

Annonce

Solid 1. halvleg

Grindsted spillede en solid 1. halvleg, hvor der var flere muligheder for at score, mens de i dagens anledning grønklædte spillere fra Vejen blev holdt fra fadet i den modsatte ende. Til gengæld fungerede det ikke rigtigt for Grindsted-spillerne på den anden side af pausen, og kampen endte helt jævnbyrdig.

Foto: Alex Hermann

- Som anden halvleg skrev frem fik vi bedre og bedre fat om kampen igen, og der blev kreeret farlige målchancer, men det blev bare sådan en kamp, hvor man manglede den sidste dygtighed foran mål, siger Christian Thorne, som fremhæver Oliver Jakobsen som Grindsteds bedste spiller.

- Knægten leverede stærkt, og han var en særdeles vigtig faktor i kampen, lyder det fra Grindsted-træneren.

Annonce

Tophold

Med det uafgjorte resultat er Grindsted fortsat på førstepladsen i serie 2. I hvert fald indtil mandag aften, hvor Skjern har muligheden for at rykke forbi.

Grindsted GIF spiller sin næste kamp på torsdag, hvor turen går til Horne for at spille mod HTS. Næste hjemmekamp er allerede i næste weekend, hvor BV Oksbøl kommer på besøg på Grindsted Stadion. Det sker søndag den 20. september, hvor der er kampstart allerede klokken 11 på Grindsted Stadion.


Resultatet er skuffende eftersom vi gennemførte dét, som vi havde talt om inden kampen. Præstationen var ud over enkelte udfald god uden at blive prangende.

Christian Thorne, træner, Grindsted GIF


Foto: Alex Hermann
Foto: Alex Hermann
Foto: Alex Hermann
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Erhverv

Julefrokosten blev corona-aflyst: Personaleforening sender 160 medlemmer på restaurant i stedet

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce