Annonce
Billund

GGIF og Wine N' Fun lancerer ginsamarbejde

GGIF Gin har noter af rabarber og skulle være perfekt til den traditionelle gin og tonic. Foto: PR

Grindsted: Uanset om man er mest til harpiks, synet af en fodbold eller nyder at se gymnastik, så har man nu muligheden for at støtte GGIF som samlet klub. GGIF og Wine N’ Fun har nemlig indgå et samarbejde om en gin.

- I GGIF er vi glade for dette initiativ, som vi glæder os rigtig meget til at få sat i gang. Det begejstrer mig, at alle tre foreninger er gået sammen om det her, ligesom vi er med lotteriet. Sammen står vi nemlig stærkest. Jeg tror på, at det her bliver en rigtig stor succes. Både for GGIF og for Wine N’ Fun, skriver Kris Skriver på klubbens vegne i en mail.

Navnet på den nye gin har fået navnet GGIF Gin og kan købes hos Wine N’ Fun fra lørdag for 325 kroner. For hver gin, der bliver solgt, vil der tilgå GGIF's klubkasse 75 kroner.

- Jeg er glad for, at jeg kan bidrage med noget hjælp til GGIF og samtidig få udbredt kendskabet til min butik. Jeg har selv spillet fodbold i GGIF, og jeg håber, at samtlige GGIF'er kan se værdien i at få en GGIF Gin til at stå på hylden, siger Jens Sørensen fra Wine N' Fun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Bytte-bytte-bygrund: Borgmester gør klar til at afgive en pæn bid af Sønderbrogade

Navne For abonnenter

Sanne har været bagerjomfru i 25 år: Uden hende var butikken ikke den samme

Annonce