Annoncørbetalt indhold

Giv dine venner en stærk og underholdende udfordring

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du tit befinder dig på YouTube, så har du formentlig allerede stødt på ”Fire Noodles Challange”. Taster du disse ord ind i søgefeltet, så vil du falde over en masse underholdende videoer, hvor folk smagsprøver utrolige stærke nudler, som afgiver en sjov reaktion.


Annonce

Samyang nudler adskiller sig fra resten af markedet med at udbyde varianter i den stærke afdeling. Køb gerne nogle forskellige smagsvarianter – herunder ”Samyang hot chicken flavor ramen”, som straks vil sætte gang i smagsløgene. Invitere vennerne over til en udfordrende dag, som står i chiliens tegn. Dette kan være god underholdning til en fødselsdagsfest eller blot en kedelig søndag eftermiddag.


Hvem er den modigste?

Du har formentlig en ven i flokken, som altid praler af hvor meget chili vedkommende skal have på pizzaen. Men hvem kan bedst holde tårerne tilbage – og færdiggøre måltidet? Start gerne ud med nogle af de milde varianter, og bevæg jer længere og længere hen mod de stærkeste varianter. Måske finder du din nye yndlingsvariant undervejs.


Et godt tip: Hold dig langt væk fra vand. Vandet opløser nemlig ikke det stærke stof, capsaicin – men spreder det blot rundt i hele munden, som gør det til en meget stærkere oplevelse.


Capsaicin stimulerer de nerver i munden, som normalt reagerer på varme og smerte – og derfor kan det altså nærmest føles som en regulær ildebrand, der foregår i munden.


Du skal have noget væske, som lindrer den brændende fornemmelse i munden. Stoffet capsaicin opløses i fedt. Derfor kan det altså anbefales at vælge nogle fedtholdige drikkevarer såsom sødmælk, drikkeyoghurt og fløde. Hav derfor altid mælken stående klar, når du skal i gang med at udfordre alle dine venner i en chilli-nudelkonkurrence.


Det perfekte mellemmåltid

Instant nudler er velkendt for deres nemhed. Du skal blot hælde kogende vand udover dem, og så er du klar til at sætte tænderne i de smagfulde nudler. Hvis du har en travl hverdag, eller blot har brug for en lille snack, så er instant nudler løsningen.


Samyang nudler er mættende samtidig med at de er hurtige at tilberede. Desuden fås de med forskellige smagsvarianter – fx med chilli- og kyllingesmag. Køb gerne nogle forskellige smagsvarianter hjem, så du kan afprøve noget forskelligt.


Til en billig pris kan du få et lækkert frokostmåltid, som kan tages med på arbejdspladsen og studiet. Det eneste som du skal bruge, er en elkedel, og så har du et varmt måltid.


Frisk instant nudlerne op

Hvis du gerne vil have et mere mættende måltid. Så kan du supplere med diverse grøntsager, herunder får du nogle tips til dette:


·        Svampe, gulerod, peberfrugt og lignende går glimrende med nudler.

·        Broccoli, bønnespirer og babymajs er ligeledes en lækker kombination.


Det er kun fantasien, som sætter grænser for hvorledes du kan opfriske nudlerne yderligere. Som regel er instant nudlerne krydret tilstrækkeligt, og indeholder en masse lækker smag. Derfor kan du altså holde igen med saltet og chilien.

Hvis du vil have endnu mere indhold i nudlerne, så kan du putte kylling og oksekød ned i. Her vil du pludselig have et helt aftensmåltid.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.