Annonce
Give

Give bed godt fra sig mod oprykningsfavoritterne fra Odder

Gives målmand Jacob Skov leverede en pragtpræstation mod oprykningsfavoritterne fra Odder med 17 redninger.Foto: Jim Hoff
Give leverede en fin indsats mod oprykningsfavoritterne fra Odder, og med lidt mere skarphed omkring tekniske fejl og afslutninger, havde David besejret Goliat.
Annonce

GIVE: Gæsterne fra Odder vandt 26-22 over et i flere perioder godt spillende og velfungerende Givemandskab, der dog også må erkende, at man i den glimrende og intense dyst manglede de sidste 10-15 procenter omkring afslutninger og tekniske fejl, som holdet lavede 13 af.

Den slags går ikke ustraffet hen på trods af, at Give leverede både taktiske velkomponerede manøvrer fra bænken plus fysisk formåen, der på intet tidspunkt lå under Odders, tværtimod.

Give har to  perioder i kampen, hvor de taber afgørende terræn: I kampens første 15 minutter, og i starten af i 2. halvleg, hvor forhastede afslutninger på stribe gav Odder mulighed for at score 4-5 hurtige billige mål, og dermed bringe sig tæt på afgørende i front med 20-16.

Men det nykonstruerede Givemandskab viste mandsmod og stærk mentalitet, tilsat taktisk snilde fra trænerbænken, og en eminent keeperpræstation af Jacob Skov og kom på den konto tilbage i kampen.

Annonce

Taktisk og fysisk et nøk bedre end Odder

Men da det for alvor skulle afgøres med fire minutter tilbage ved stillingen 23-21 til Odder, missede Give muligheden i to omgange med et par knap så skarpe afslutninger, hvilket Odder straffede med stor kynisme.

- Kampen viser meget godt, hvor vi står lige nu. Det var lidt op og ned, og vores første 10-12 minutter med en masse uprovokerede fejl var bestemt ikke god. Men vi får taget godt fra i angrebet, Skov i målet leverer, godt hjulpet af en solid forsvarspræstation, en pragtpræstation, og så æder vi os ind i kampen igen, siger Erik Flak,

- Vi får via nogle taktiske justeringer bragt Odder lidt ud af fatning og får os arbejdet tilbage igen sidst i kampen. Her er vi rent fysisk bedre end Odder. Desværre misser vi et par store muligheder, og derfor ærgrer vi os på trods af en god præstation mod rækkens bedste hold over, at det ikke blev til points, konstaterer Erik Flak.

Mål for Give: Anders Orning 5, Simon Søgaard 5, Jeppe Larsen 4, Philip G. Jørgensen 3, Christian Skagen 3, Magnus Taulbjerg 1 og Kasper Skov 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smitten eksploderer også i Vejle: Borgmesteren opfordrer alle til at holde fast i de gode vaner

Danmark

Et kys til prinsen

Danmark

Plantekød og pølsesnak

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce