Annonce
Give

Give GIFs triatleter kæmpede 25.000 hjem til GISK

Give GIF ved Kenneth Pedersen og Gerda Jørgensen kunne ved byfesten overrække en check på 25.000 kroner til GISK's indsamling til det nye idrætscenter. Midt i billedet er det centerleder Martin Schmidt og GISK-formand Christian Christiansen, der modtager de 25.000 kroner.
Deltagergebyrer fra de godt 80 deltagere ved Give GIFs triatlonstævne samt en ekstra donation fra Give GIF resulterede i 25.000 kroner til det nye idrætscenter.

Give: En af fredagens aktiviteterne i forbindelse med Kunst- og Skulpturdag og Open By Night i Give stod GISK for. Her havde de arrangeret hoppeborg, slushice og gadeidræt, så det yngre og actionglade segment af deltagerne ved byfesten også havde lidt at rive i.

Det var blandt andet centerleder Martin Schmidt og GISKs formand Christian Christiansen, der stod ved GISK-boden, hvor sidst på eftermiddagen blev glædeligt overrasket af Give GIFs eksterne og interne formand, henholdsvis Gerda Jørgensen og Kenneth Pedersen.

De to GIF'ere havde nemlig en hemmelighedsfuld stor pose med - og inden i posen gemte sig et screendump fra en velgørende omgang mobilepay til indsamlingen af midler til det nye idrætscenter ved Søndermarkshallen.

Annonce

- I forbindelse med vores triatlonstævne 24. maj havde vi jo besluttet at donere overskuddet til GISK, og det er det, der er vores ærinde her i dag, lød det fra de to GIF-formænd, som tilføjede:

- Overskuddet fra triatlonstævnet endte på 12.000 kroner, og så var det, vi tænkte, at vi da lige kunne runde tallet op. Det gjorde vi så, og derfor kan vi i dag overrække jer 25.000 kroner til jeres indsamlingsprojekt.

Stor ros til triatlonstævne

Sjovt nok havde Christian Christiansen kort før de to velgørere fra Give GIF meldte deres ankomst været i gang med at sætte et pengebarometer op, som viste, at man lige pt. har indsamlet 1,2 millioner kroner via diverse donationer og selvforanstaltede aktiviteter. Christian Christiansen fik så efterfølgende travlt med at flytte den røde streg på barometret opad..

- Vi takker for den fine donation. Hvor er det dejligt, når nogle af de foreninger, der helt sikkert får stor glæde og gavn af det nye idrætscenter, stiller op på denne her måde og bakker så flot op om det nye idrætscenter, lød det fra Christiansen og Schmidt, der fortsatte:

- Derudover vil vi gerne udtale stor respekt overfor det fine triatlonstævne, som Give GIF lancerede i sidste måned. Et flot projekt, der har fået meget positiv omtale, og som var med til at få flere foreningsafdelinger til at samarbejde - helt i GIKS's ånd, lød det taknemmeligt fra Schmidt og Christiansen alt imens ungdommen i baggrunden morede sig med hoppeborg og andre gadeidrætsaktiviteter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Fik et års fængsel for knivstik og indbrud: 31-årig nægtede næsten alt - og blev dømt for næsten det hele

Annonce