Annonce
Give

Give Handel og Erhverv har fået ny formand

GHE nyvalgte bestyrelse består nu af sekretær Hanne Juhl, næstformand Søren Grunnet, formand Hanne Lund, sekretær Brian Kjeldberg og Marianne Dragsbæk. Foto: Jim Hoff
Efter seks år på pinden som formand takker Susanne Sandholm fra Danbolig af i bestyrelsen i Give Handel og Erhverv. Ny formand er Hanne Lund fra Revisionskontoret Erling Lund.

Give: Give Handel og Erhverv har på foreningens generalforsamling fået en ny bestyrelse og valgt en ny formand.

Ejendomsmægler Susanne Sandholm takkede af både som formand og i bestyrelsen. og dermed når en lang 'regeringsperiode' sin ende. Efter seks år med mange timers frivilligt arbejde i foreningens tjeneste overlader hun formandstøjlerne til jurist Hanne Lund.

Ny i bestyrelsen er filialdirektør fra Vestjysk Bank, Brian Kjeldberg,  der altså afløser Susanne Sandholm.

Annonce

Ud af coronakrisen

Dermed består bestyrelsen af følgende folk: Formand Hanne Lund (Revisionskontoret Erling Lund), kasserer/næstformand Søren Grunnet (Give Avis), Brian Kjeldberg (Vestjysk Bank), sekretær Hanne Juhl (Sportigan) og Marianne Dragsbæk (Merci).

Den nye bestyrelse er mere end klar til at arbejde for, at foreningens medlemmer her på bagkant af coronakrisen med de deraf følgende udfordringer nu for alvor får gang i hjulene igen.

- Det handler både om det gode sammenhold, de fine events i byen og det konstruktive samarbejde med andre af byens foreninger - alt sammen med henblik på både at fastholde Give som en rigtig fin handelsby og som forening at være med til at at udvide og udvikle Give, lyder det som med én stemme fra de fem folk i bestyrelsen.

Første større event for den nye bestyrelse bliver allerede fredag, hvor der er Open By Night og Kunst- og Skulpturdag i Give.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Fik et års fængsel for knivstik og indbrud: 31-årig nægtede næsten alt - og blev dømt for næsten det hele

Annonce