Annonce
Give

"Give Handel og Erhverv" havde et år med flest plusser

Susanne Sandholm fortsætter efter generalforsamlingen i "Give Handel & Erhverv" som formand,mens næstformand Keld Jensen ikke ønskede genvalg. Han blev erstattet af Hanne Lund. Bestyrelsen konstiruerer sig senere. Arkivfoto: Torben Glyum
Der var mange aktiviteter på programmet i 2019. Der var tilfredshed med de fleste, selv om vejrguderne ikke altid var med. Kun en enkelt fuser blev det.

Give: Skal man have et enkelt arrangement, der viser sig at blive en fuser, kan man lige så godt få den overstået med det samme.

Sådan har de selvfølgelig ikke tænkt hos "Give Handel & Erhverv". Planlægger man noget nyt, håber man selvfølgelig, det bliver en succes.

Men det blev årets første aktivitet på ingen måde for medlemmerne af handelsstandsforeningen, fremgik af den formandsberetning Susanne Sandholm aflagde på generalforsamlingen i "Give Handel & ERhverv" forleden aflagde på foreningens generalforsamling.

- Vi startede med forårsjackpot i slutningen af marts. Det var ikke den store succes, nærmere lidt af en fuser og ikke en event som vi forventer at gentage, lød den korte omtale af den aktivitet.

Men ellers Kunne Susanne Sandholm og resten af foreningen se tilbage på en lang række succesfulde aktiviteter. Kunst og skulpturdagen i maj, for eksempel.

- Dagen er et rigtig godt bevis, på at samarbejde mellem Give Handel & Erhverv, Give Udviklingsråd, Skulpturby.dk og foreninger i byen gør, at vi alle arbejder i samme retning. Dermed er chancen for succes stor, netop fordi der er så mange involverede parter, lød det fra Susanne Sandholm.

Egensindede vejrguder

Men de mange gode kræfter er ikke altid nok i sig selv. Der skal også lidt godt vejr til, før successen er helt hjemme, og det held havde dagen ikke.

- Desværre var det rigtig dårligt vejr og derfor begrænset antal besøgende i forhold til vores normale succeser. Og musikken, som var "The Boss" som spiller Bruce Springsteen, sluttede dagen af klokken 21. De frøs vildt og der var både regn og hagl, konstaterede Susanne Sandholm.

Men ellers var de succes på succes med kræftugen i uge 43 som det bedste.

- Det var med et super foredrag sponsoreret af Familien Lund, som skal have stor tak. En super uge, hvor vi kunne ringe godt 216.000 kroner ind til det store show på TV2 lørdag aften og fik igen Give på landkortet, konstaterede hun.

Ved de efterfølgende valg ønskede Keld Jensen ikke genvalg. Han blev erstattet af Hanne Lund.

Annonce
Navne For abonnenter

De første autografjægere har allerede banket på hjemme hos tømrerlærlingen fra Højen: Hvor langt kan Lasse mon nå i årets X Factor?

Danmark

Fredagens coronatal: Rekordmange tilfælde - over 46.000 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Én aldersgruppe udgør halvdelen af de smittede - og kommunen er magtesløs: 'Hvis man kommer derud, hvor det bliver rigtig svært, må man ty til sin sunde fornuft'

VEJLE For abonnenter

Et syndigt rod i Højen: Virksomhed får tvangsbøder for bjerge af glasuld, asbest og bygningsaffald - på trods af konkurs

Alarm 112

Sikkerhedslanding i Billund: Fly fra Lanzarote fik problemer i luften

Billund For abonnenter

Plays første forstander er ansat: Han har lokale rødder og skal skabe rammerne for Grindsteds nye efterskole

Hård kritik af besparelser i Rigspolitiet: - Det giver flere ulykker og dræbte

Alarm 112 For abonnenter

DSB vender på tallerken i computersag: - Vi havde den, så det er vores ansvar

Fra vild efterspørgselhåndsprit til total opbremsning inden ny bølge: Kiilto har været gennem to års turbulent rutsjebanetur

Erhverv

Vild vandrehistorie rammer Bilka: - Det er en kæmpestor and

For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

Vejle

Garnnøglerne ligger klar: Lad os strikke Vejle gul

Vejle For abonnenter

Avisens madanmelder får serveret en nærmest rå bøf, og tjeneren spørger: 'Hvad er det, du vil?' Det bliver en aften med flere fejl og mangler

Erhverv

Michael Mortensen-selskab køber kæmpe ejendom i Hedensted by

Annonce