Annonce
Give

Butikker udvider åbningstiderne frem til jul: Skal skabe mere tid og plads til gavn for kunderne

Give Handel & Erhverv udvider åbningstiderne i de sidste handelsdage op til jul. Det giver kunderne mere tid og plads til at gøre den sidste julehandel. Foto: Jim Hoff
Den nye, snarlige nedlukning af Danmarks detailhandel fra 25. december lægger pres på butikslivet og kunderne. I Give vælger man at udvide åbningstiderne i dagene op til jul, så presset på kunderne bliver mindre.
Annonce

Give: Butikkerne under Give Handel & Erhverv lancerer nye, udvidede åbningstider på hurtig bagkant af den nye nedlukning af detailhandlen, der træder i kraft 25. december og i første omgang kører frem til 4. januar.


De nye coronarestriktioner med her og nu nedlukning af storcentre og detailhandlen fra 25. december er med til at lægge pres på folk, så vi håber, at vi med de udvidede åbningstider kan afhjælpe dette.

Susanne Sandholm, formand Give Handel & Erhverv


Det betyder, at butikkerne har åbent fra 10.00 til 16.00 lørdag og søndag. Mandag og tirsdag lukker butikkerne først klokken 19.00, mens lukketiden på onsdag - 23. december - bliver klokken 18.00.

De udvidede åbningstider skal give kunderne mere tid og luft til at gøre den sidste julehandel, mener Give Handel & Erhverv om tiltaget, der også skal sikre mere plads i butikkerne.

- De nye og udvidede åbningstider skal ses som en serviceudvidelse fra vores side. De nye coronarestriktioner med her og nu nedlukning af storcentre og detailhandlen fra 25. december er med til at lægge pres på folk, så vi håber, at vi med de udvidede åbningstider kan afhjælpe dette, siger Susanne Sandholm, der er formand for Give Handel & Erhverv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Million-rokade ryster Vejles skoler:  Nogle skoler scorer kassen - specialeleverne er de store tabere

Billund For abonnenter

Hun røg ud af byrådet: Ruth vil stadig sidde for bordenden

Annonce